The Heirs -The Inheritors First / 상속자들 (2013)

• Kullanıcı eVe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema ve Dizi Haberleri
Konu sahibi son olarak 2414 gün önce görüldü
JwWJQFZ.jpg

Dizi adı: The Heirs
Yönetmen: Kang Shin-Hyo
Yazar: Kim Eun-Sook
Yayınlanacağı Kanal: SBS
Bölüm: 20
Yayın Tarihi: 9 Ekim, 2013
Tür: Romantik
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore
Kolerasyon Tablosu
tumblr_msdq0kFQKR1svshdro1_500.jpg

KONU :Amerika’nın ünlü gençlik dizisi Gossip Girl ile Asya’nın en ünlü gençlik dizisi Boys Over Flowers karışımı olacak. Bir grup zengin liseli gencin başta aşkları olmak üzere yaşadıklarını konu alacak.

KARAKTERLER

~ Kim Tan rolünde LEE MIN HO ~

Screen-Shot-2013-03-29-at-11.05.21-AM.png

Empire Group'un varisidir. Küstah ve hep kendini düşünen biridir. Buna rağmen üvey ağabeyi Kim Won'un gölgesinde kalmıştır. Durumu kötü olmasına rağmen Cha Eun-sang'a aşık olmuştur.

-----
~ Cha Eun-sang rolünde PARK SHIN HYE ~

Park-Shin-Hye.jpg

'Fakirliğin varisi' ve Empire Group'un temizlik işlerine bakan kadının (hizmetçisinin) kızıdır. Chan Young ile birlikte büyümüştür ve iki ayrıcalıklı erkek, Kim Tan ve Choi Young-do ile bir aşk üçgeninde kalmıştır.

-----

~ Choi Young-do rolünde KIM WOO BIN ~

tumblr_maeelheZxU1r619fxo1_500.jpg

Lüks bir tatil yerinin varisidir. IQ'su 150'dir fakat zekasını derslerini geçmek yerine arkadaşlarını küçük düşürmek ve rahatsız etmek için kullanmaktadır.

-----

~ Kim Won rolünde CHOI JIN HYUK ~

large.jpg

Kim Tan'ın 'mükemmel' üvey ağabeyi ve ailesinin dev şirketi Empire Group'u yöneten başarılı ve yetenekli bir yöneticidir.

-----
~ Jeon Hyun-joo rolünde IM JOO EUN ~

wu3.jpg

Empire Lisesi'nde bir öğretmendir. Dışarıdan aklı başında ve havalı görünen fakat gerçek hayatta az biraz garip olan biridir. Yapmasını bildiği tek şey çalışmak olsa da keskin zekası ile Kim Won'un dikkatini çekmektedir.

-----

~ Yoon Chan-young rolünde KANG MIN HYUK ~

kang-min-hyuk.jpg

Empire Group'un sekreterinin oğludur. Kim Tan'ın eski kız arkadaşı Lee Bo-na'ya aşık olan Cha Eun-sang'ın en yakın arkadaşıdır.

-----

~ Lee Bo-na rolünde JUNG KRYSTAL ~
tumblr_m3gk9kKzUf1qeu214o1_500.jpg

Eğlence dünyasından sorumlu olan kişinin kızı olarak şahane bir yaşam sürdürmektedir. İlk aşkı ve eski erkek arkadaşı Kim Tan onu asla sevmemiştir. Kırık kalbini iyileştiren kişi ise Chan-young olur.

-----

~ Rachel Yoo rolünde KIM JI WON ~
tumblr_m5aahe8LaT1ru0wzxo1_500.jpg

Büyük bir otel grubunun kendini beğenmiş ve modayı takip eden varisidir. O dünyada hiçbir şey istemeyen biridir.

-----

~ Lee Hyo-shin rolünde KANG HA NEUL ~
tumblr_mqz3iaAxBv1scm9d0o3_500.jpg

Emniyet Müdürünün (!) oğludur. Öğrenci birliği başkanıdır ve öğretmeni Jeon Hyun-joo'ya aşık olmuştur.

-----

~ Jo Myung-soo rolünde PARK HYUNG SIK ~

3_zps66af6ffe.jpg~original

Otomobil ithalatı yapan bir şirketin CEOsunun oğludur. Hazır cevap ve aile işini devralmak istemeyen miskin biridir.

[YOUTUBE]R2NwGz2XZws[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]KJyi3A4c5Wc[/YOUTUBE]

[DAILYMOTION]x15gh3o[/DAILYMOTION]

[YOUTUBE]To_-UarIMt8[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]wuYH1ioYPeI[/YOUTUBE]

Karakter Kaynak : MinozTurkey ve Çeviri :nutellabrain
alıntı: YEPPUDAA - Uzak Doğu'nun Türkçe Üretim ve Paylaşım Adresi...

Ah gördükçe kendimi iyi hissetmiyorum. :D

süper ya başlasın artık izleyelim :)

Yeni bir dizi dahamı? Bölümler dağ gibi oldu birike birike :)

valla bütün ünlüler aynı karede buluştu diziyi sabırsızlıkla beklemiyor değilim bu arada TATLI bu Mirasçılar dizisinin birde amerikan yapımımı vardı daha önceden bir yerde duymuştumda

valla bütün ünlüler aynı karede buluştu diziyi sabırsızlıkla beklemiyor değilim bu arada TATLI bu Mirasçılar dizisinin birde amerikan yapımımı vardı daha önceden bir yerde duymuştumda

KONU :Amerika’nın ünlü gençlik dizisi Gossip Girl ile Asya’nın en ünlü gençlik dizisi Boys Over Flowers karışımı olacak. Bir grup zengin liseli gencin başta aşkları olmak üzere yaşadıklarını konu alacak.

konusunda paylaşmıştım üstte içerikte :cici:

konusunda paylaşmıştım üstte içerikte :cici:

Heh tamam Gossip Girl şimdi hatırladım aman tamamen ona benzemesin zaten o diziyi hiç sevememiştim :D

Heh tamam Gossip Girl şimdi hatırladım aman tamamen ona benzemesin zaten o diziyi hiç sevememiştim :D

ben bazen e2 de izliyorum kahvaltı yaparken tvde bir şey yoksa Türkçe dublaj veriyor ama :) işte o kötü :) yapmacık geliyor fazla tr dublaj girince işin içine

Başlasın artıkkkk :)

az kaldııııııı :D

1 Aycık daha :zuha: Dün zaten minozlar Min Ho nun askere gitme haberini duymuşlar kore kanalından onu konuşuyordular konu varmış ama resmi bir açıklama yokmuş Min Ho nun şirketinden :) Bana kalsa platin yüzünden askere almazlar

[YOUTUBE]R2NwGz2XZws[/YOUTUBE]

dizimiz 9 ekimde başlıyor ilk fragman geldi
MuCiZe Mısra CastieL Manga Perii iFt DuaL
Elif Ukala Sözler ßaşak
AeQUiTaS Hüma oxew aamir heLen Kara Mustafa ApqA EmRe Z3yn3P Sonya [MENTION]нennα[/USER]
TıLsıM Kemalist
YooNa HüZüN Akla Kara Hera TATLI BELA Dilruba Ömrüm aLeLade mnıl Ask-i-LaL _Tuğba_

bu arada izleyecekler söylesinde liste yapim yine toplu izleyelim her dizide oldugu gibi

Geri