Teyze Olmak

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Kuzenimin oğlu banaaa teyze diyor çok mutlu oluyorum çok seviyorum çünküüü..
Arada telefonu kaçırıp ses kaydı yolluyor gözde teyze seni çok seviyorum çok özledim diyee.. ♡

henuz olmadim, ama olursam kendi cocugum gibi bagrima basarim :p

Teyzem yok bu duyguyu bilmiyorum ama anne yarısı olunca anneden farkı olmaz bilirim.

Bu arada forumdaki teyzeleri de unutmadım... Unutmadım... Yaklaşık kadın azaların %94'ü teyze artık yani nene olmayı bekleyen var.

Hepsine ziyaret işte Allah a ziyaret gibi sevap... Ölmüşler çünkü artık...

Kolonya alıp demesine gitmek istediklerim var maalesef hepsi çok yaşlandı artık yani fülört bile edemiyoruz... Çünkü çok yaşlı ayıp yani...

Yazık...

Hem teyzeyim hem halayım. Yeğenlerimi çok seviyorum, ergenlik zamanlarını bile sevdim🤩 Küçükken çok tatlılardı zaten. Şimdi söyleyeceğimi nasıl ifade edeceğimi bilemiyorum, yanlış anlaşılmaya açık olabilir… Çok seviyordum-çok seviyorum- yine de şu birçok kişinin hissettiği şeyi hissetmedim yeğenlerimde yani “kendi çocuğum olsa bu kadar severdim” Bunu hissetmedim. Ben böyle olmadığımı ve olmayacağımı biliyordum. Onlar için pek çok şeyi yaparım ama evlat sevgisi hiçbir şeyle kıyas olmaz, kimsenin kızımın yanında esamesi bile okunmaz. Teyze olmak güzel. Hala olmak güzel. Ama anne olmak… Anne olmak dünyadaki en güzel şeylerden biri. Belki en güzel şey.

Hem teyze hem halayım
Çokzel bir şey
Benden uzun yeğenim var. Tam z kuşağı aşko diyor bana hfjfnfn
Az zayıfla dedim aşko kızlar göbeğimle seviyor beni diyor. Serseri ya djhdhdh
Canın sıkkonken al karşına konuştur. Dert tasa kalmaz… fjjfjf

Dünyanın en güzel hislerinden biriymiş...
Ablama iki tane hediyesinden dolayı teşekkür ederim...
Allah nasip ederse maalesef yıllar sonra hala da olacağım....ben senin teyzenim diye yurttururum olmadı bakacağız.

Hiç tatmayacağım bir duygu, hala olma şansım var ama nerdeee, benim bahtıma da çocuk sevmeyen abiler düştü.

Dünyanın en güzel duygularından biri dün gece yine yaşadım bunu.. En büyüğünün sözleri beni benden aldı , hele en küçüğün zekası, tatlılığııııı... teyzemmmm demeleri çok ama çok güzellllll bir duyguuuuu iyi ki varlar...

Milletin yeğeni börtü böcek çiçek ama benim yeğenler deccal abi. Çok seviyorum ama şunu yapma diyince inadına yapıyorlar.

muazzam bir duygu... tabii henüz kız kardeşimin çocuğundan dolayı değil ama abla kardeş gibi büyüdüğümüz kuzenimin evladı yaşatıyor bu duyguyu...
3 yaşına gelene kadar erkek çocuğunu sevdiniz, yaladınız yuttunuz.........sonrası işte deccalden bir adım sonrası oluyor.............
şu an fişek zamanlarındayız...
5N1K soruları havada uçuşuyor... her şeyine sabırsal cevap veriyorum 5. saatin sonunda hayatı sorguladığım oluyor ama olsun... ağzını yerim onun
evin girilecek her deliğinde... enerjisi hiç bitmeyen, düz duvara tırmanan bi şeyin teyzesi olmak.... muazzam.....

Yüzünüzü buruşturmayacaksanız -ya da siz bilirsiniz-
İtici geliyor böyle şeylerle övünmek.
Dayı olma ihtimalim var, olmasam daha iyi.
Çocuklarla iletişimim hiç iyi değil.

En sevdiğim akrabamlar teyzelerim. Teyzem olsanız sizi de severdim.

Teyzelerindeler şu an. Birazdan gelecekler abi. Transit geçecekler normalde ama "amcaya öpücük yok mu eşşekoğlu eşşekler" diyecem.. Gelip öpecekler sonra; Öykü gelip "Amca biliyor musun bugün ne oldu? diyip başlayacak anlatmaya..:D Bunun keyfini bilen kişi sayısı az ahaha.:D

çok güzel bişi....iyi ki teyze oldummm pamuklara sardım sarmaladım ilk doğduklarında küçüklerdi...hem seviyorum hem kızarkende daha rahat oluyo sjxndn hala olunca kızamıyosun anaları tripleniyoo hemennn😒

Dayı diye seslendiğinde içinin yağları eriyebilir yani öyle olur umarım dd dayı yigen ilişkisi muazzam bir şey burda fıtı fıtı resimlerini paylasman dileğiyle bol bol geçeriz o zaman dalgamizi 😁

yetişkin bir insanla iletişimini anlarım da çocuklarla iletişimin nasıl iyi olmaz. acilen hızlandırılmış ders yazıyorum sana. pazartesi başlıyoruz.

Geri