Teyze Olmak

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
amca olamamak konusu yok mu? üzülüp üzülmeme konusunu o konuda düşüneceğim.

Hala olmak konusuna yazdığımı sanıyorum sljj
Teyzeler için konu acılmış.. evet üstüme işediler...

Büyük sıpa ergenlik dönemlerinde bir havalar bir caka satmalar… Asansörde fotoğraf çekinip durum yapmalar… Küçük sıpa beni evlendirmenin derdinde. (Sen evlenmezsen ben de evlenmem banane banane diyor.)

aha olduğum bi şey... kardeşimin çocuğu olmadı tabii daha ama kardeşim gibi gördüğüm arkadaşlarımın doğurmasıyla ben bu duyguyu çok yoğun yaşadım. bir canlıyı bu kadar sevebiliyorsam, direkt kendi kanımdan canımdan bir şey olduğunda nasıl olurum çok merak ediyorum. gerçekten teyze gibi hissediyorum şu an. yaşına uygun oyuncak görünce hemen aklıma geliyor, mağazalara girince ilk bebek bölümlerine falan gidiyorum, bi sürü şekersiz saçma tariflerim vardı artık onları benimle yiyecek biri var diye seviniyorum... brokoliye aşık olmalarına aşık oluyorum. kendin doğurmuyorsun ama çok seviyorsun, aşırı garip bi şey. bi de küçük bi çocuk adımı söylemeye çalıştığında büyüleniyorum. düşünsene hiçbir şey bilmeden geliyo dünyaya, bu, şu, ba falan derken bi anda adını söylemeye çalışıyo... bi insanın öğrenmeye çalıştığı ilk şeylerden biri adınız düşünsenize çok etkileyici...
yine analık hormonlarım ele geçirdi beni, olumlamalarım hemen işleme alınmış shsjhs.

Ben de teyzeyim .p yigenlerim asiri tepkilerim karsisinda '' abartma teyzeeee" diye tepki gosteriyor. Sanki onlar benim teyzemmis gibi .p

benim kuzenimin kızının bağırsakları da beni görünce çalışıyor... kefir miyim ben? küçükken bezini değişirken yenisini sermemle bırakması bir olmuştu... ishalken kucağımda kakasını salmıştı da kolumdan 1 hafta kokusu çıkmamıştı... nelere sabrediyoruz be...

Ben cok yüz göz oldum.. arama mesafe koyup ciddileşmem lazım...

Bir gün yeğenim ile evcilik oynuyoruz ben bebek o anne idi öyle olmak istiyordu çünkü:=)... Neyse biz oyuna başladık o kadar role kaptırmışız ki kendimizi o aynı anne ben aynı bebek gibi hareket ediyoruz ...Bunları yaparken kardeşim olcak pis hain geçmiş bir köşeye çaktırmadan bizi videoya çekiyor ...Tabi kahkaha atınca anladık orda olduğunu :( rol kutsaldır biz işimizi evcilikte olsa tam yaparızzzz kardeşşş...

Son düzenleme:
Şimdi her şey kontrolüm altında da.. ileride ne yapıcam.. ya tepeme cıkarlarsa...... kazık kadar olduktan sonra laubalilik istemem skj
ayyy o zaman bakarız icabına napalım bizimkiler şuan çok laubali ama sınırlarını hep bilirler nerde ne yapacaklarını :=)

Haaa unutmuşum yeğenimbana bir gün dedi ki teyze senin evlenmeni istemiyorummmm beraber gezelim eğlenelim....

Aradan 4 5 ay geçti dedi ki teyze sen bana fazla güvenme evlilik konusunda ben kararımı değişebilirim:D

Sınıfta oğluşuma aşık olan olana ne itiraflar ohoooo dedim yüz verme kimseye bırak koşsunlar:D

Son düzenleme:
Bu ararda gurur duyduğum bir şey daha var yeğenim ne olursa olsun önce benimle paylaşıyor her şeyini ...
Çok rahat konuşabiliyoruz bana bu derece güven duyması bu güveni ona aşılamanın gururu bambaşka.

Son düzenleme:
Hala olmaktan bi tık daha tatlı bişi olduğunu itiraf edebilirim :d
2 veledin teyzesiyim ikisine de ölürüm :D hele küçüğü, hiç yüzüme bakmaz şerefsiz. İşine gelince gelip sarılır, işine gelmediğinde teyze bile demez peşinde koşturur. sdndnf Ama onu ayrı bi severim.
Büyüğü 8 yaşına girecek cumartesi günü. "Teyzem doğum günüm için ağlayan pasta yapar mı annee?" demiş. "Teyzemin yaptığı çok güzel oluyo" demiş
Yapmaz mıyım teyzeeemmmm sen iste tüm pastaları ağlatırım ben skjndkfdg

Teyzeyim.
Teyze olman hala olmaktan daha güzel.

Teyzeliği doya doya yaşıyorum
Aramız çok iyi kız kardeşimin çocuklarıyla, canlarım benim
Benim çocuklarla da kardeş gibiler zaten

Geri