Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gelir mi bi Onurcan -Rum Rum Rum versiyonu
daha da iyisi...Isıtmalı şarjlı şişme kadın mı anasini satiyim ne lan ne soyle artik
en sevdiğin renki söyle gidiyom...@Nef' şu adamı sahip çık![]()
link yok mu...........Isıtmalı şarjlı şişme kadın mı anasini satiyim ne lan ne soyle artik
muhabbet biraz erotizme kaydı die hemen nefi çağıran ben miydim...........
seninle yapacağımız yayının saatini 00:00 olarak belirleyeceğimmuhabbet biraz erotizme kaydı die hemen nefi çağıran ben miydim...........
bundan sonra sen de BİLADERSİN hatta MİLADERSİN anladın mı he anladın mııığ

başbaşa dimi evet bence de mük fikir...seninle yapacağımız yayının saatini 00:00 olarak belirleyeceğim
detayları orda konuşuruz
o zamana kadar da benle muhattap olma![]()
başbaşa ama radyoda evetbaşbaşa dimi evet bence de mük fikir...
Dinlemek isterseniz spotifyde yayınlanacak ordan dinleyebilirsiniz.Misafirimiz var dinliyemicez..
Görselleri #radyoterapisi hashtagiyle paylaş hediyeyi kap.bu hafta 5. bölüme özel etkinliğimiz var;
radyoyu nerde nasıl ne şekilde dinlediğinize dair anlık görseller gönder; en çok etkileşim alan fotonun kazananına soğuk kış günlerinde sımsıcak saracak sürpriz hediyem olacak...
@Jose Chilavert bu mesajımı janjanlı bir şey yapsana dikkat çeksin :p
Dinlemek zorunlu değil mecburi. Misafiriniz de dinlesin :dMisafirimiz var dinliyemicez..
FenaSon 23 saat heyecan var mı ?
Uyuyamazsan çaldır beni ben ararım dmskks