[TEŞEKKÜRLER] Radyo Terapisi #5 | Bir Forum Fenomeni: Onurcan

Konu sahibi son olarak 41 gün önce görüldü
RADYOTERAPİSİ (4).png

Forumsal Radyo’nun en istikrarlı terapi serisi beşinci bölüme ulaştı.
Bu bölümde mikrofonun başında yine @leavemealone, yanında ise iki güçlü isim var:
@Onurcan ve @ilahimorluk.

29 Kasım 2025 Cumartesi
22.00
Forumsal Radyo

Bu haftanın ana konusu:
“Bir Forum Fenomeni: @Onurcan”
Evet… bu kez Onurcan’ın hikâyesini masaya yatırıyoruz.
Fenomenlik nasıl geldi?
Efsane yorumlar nasıl doğdu?
Bu karizma nasıl oluştu?

Biz de merak ediyoruz, dinleyici de merak ediyor: "Onurcan nasıl bu kadar iyi oldu?"
Bunu merak etmeyen tek bir isim var:
Onurcan' Alıntı:
en iyisi olmaya çalışmıyorum…… zaten en iyisiyim……

Bu bölümle birlikte Radyo Terapisi yeni bir gelenek başlatıyor:
Artık her podcast afişi dış mekanda çekiliyor.
Ve bu bölümün özel mekanı: Küçükçekmece Göl Parkı.

Küçükçekmece Göl Parkı’nın göl manzarası, temiz havası,
hafif esintisi ve gece ışıkları eşliğinde; tam ‘dış mekanda terapi’ havası.

Sohbet, geyik, fenomenlik analizi, sürpriz detaylar…
Hepsi masada.

Radyo Terapisi #5 başlıyor.

Yetişemedin mi?

Son düzenleme:
Bizim ev o gün 4 çocuklu curcuna..Yayınınızı spotifye eklediğinizde dinleme şansı bulurum anca. Teşkürler, iyi yayınlar..

Bizim ev o gün 4 çocuklu curcuna..Yayınınızı spotifye eklediğinizde dinleme şansı bulurum anca. Teşkürler, iyi yayınlar..
No problem kayıt paylaşıldığında dinlemek istersen dinleyebilirsin.

Abi troll mü diyorsun harbiden seviyor musun beni hala çözemedim ama cansııın deli dolu sorularını bekliyorum :d

@Onurcan annen konu açma dedi sen kalkıp radyoya konuk oluyorsun. Tehlikenin farkında mısınız, adam evden kovulacak.
Cumartesi 10 suları bizim evin önündeki parkta olmayı düşünüyorum soğuk havaya hazırlık için hatta şimdi içlik almaya çıkacağım saygılar.

Kimse ilgimi çekmemişti, Onurcan için dinlerim
Baştaçısın eksik olma <3

Onurcan bu zamana kadarki en konforlu konuk olacak benim için :D
neden acaba ? :D

@Onurcan idol olmuş gidiyor... gecenki yayına gelemedim ama bu sefer gelmeye çalışacağım bir şey olmazsa. forumda buyumus olsan da bakalım geçmişinde bilmediğimiz şeyler anlatacak misin...

operya -opsiyonel-

Şimdiden keyifli yayınlar diliyorum..... ben de löpdöşembırım ile bilgisayar başında vodka yudumlarken dinliyor olacağım... -uyuyakaldı-
Seni özellikle beklıyorum sksksk

@Onurcan idol olmuş gidiyor... gecenki yayına gelemedim ama bu sefer gelmeye çalışacağım bir şey olmazsa. forumda buyumus olsan da bakalım geçmişinde bilmediğimiz şeyler anlatacak misin...
Bir önceki yayını dinleyenler az çok sorulan sorulara ne kadar şeffaf ve net olduğunu gördüler beklerim efendim...

• Alkış
Tepkiler: Aze
Geri