Stockholm Sendromu
Elmas Üye
programın arz–talep örgüsüne bak............ bir önceki yayında ayak masajı, şimdi level atladık: enişte yapıyoruz.gkhj şahane olay.fgfg
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
züccaciye gibi programprogramın arz–talep örgüsüne bak............ bir önceki yayında ayak masajı, şimdi level atladık: enişte yapıyoruz.gkhj şahane olay.fgfg
Gönderemem… Gizlilik sözleşmesi varmesutla yapay zeka destekli yeni bir enişte modeli geliştiriyoruz. ondan hediye edicez
onları bana gönderir misin![]()
livmi'den canlı bir şov gelmez mi bunun için?...... mesela mezdeke şov.......Gönderemem… Gizlilik sözleşmesi var( Hem o arşiv öyle herkese açılmıyor. Ama bu en son görmezden gelinmem telafi edilirse o arşivi siler unuturum....
Erkeklere huri kızlara da Nuri mi yoksa ? Kjkhkbbbu hafta 5. bölüme özel etkinliğimiz var;
radyoyu nerde nasıl ne şekilde dinlediğinize dair anlık görseller gönder; en çok etkileşim alan fotonun kazananına soğuk kış günlerinde sımsıcak saracak sürpriz hediyem olacak...
@Jose Chilavert bu mesajımı janjanlı bir şey yapsana dikkat çeksin :p
1 aylık doğalgaz faturası… ajshjwjdaha da güzeli...
daha da iyisi :d1 aylık doğalgaz faturası… ajshjwj
Oo o zaman nude geliyor. Yerimizi alalım. @Oggy e haber salın seri sjdjjsjddaha da iyisi :d
Gelir mi bi Onurcan -Rum Rum Rum versiyonuBenden heyecanlı insanlar sakiiin paniik yok hayırlı cumalar canlar.
Bir sonraki leveli düşünebiliyor musun….programın arz–talep örgüsüne bak............ bir önceki yayında ayak masajı, şimdi level atladık: enişte yapıyoruz.gkhj şahane olay.fgfg
hayal ettirme...............Bir sonraki leveli düşünebiliyor musun….
Ben düşünemedim :kaç:
ulan verdik ya detayödül ne detay ver ona göre çalışma yapıcam..
gidip kıytırıktan 2 paket sıcak çikolata gönderirsen şukularım seni
jdhaskjdhulan verdik ya detay
sıcak bir manitadan bile daha sıcak öyle söyleyeyim sen anla...
Isıtmalı şarjlı şişme kadın mı anasini satiyim ne lan ne soyle artikulan verdik ya detay
sıcak bir manitadan bile daha sıcak öyle söyleyeyim sen anla...