BirDevrinSonu
Üye
Abi sorular pm üzerinde ama sen bilirsin cumartesi cevaplarızOnurcan en iyi diss i kimden yedi?
Eksik olma baştaçısın..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Abi sorular pm üzerinde ama sen bilirsin cumartesi cevaplarızOnurcan en iyi diss i kimden yedi?
Eksik olma baştaçısın..
Bizim gizlimiz saklımız yok yiğidim. Su gibi şeffafız.Abi sorular pm üzerinde ama sen bilirsin cumartesi cevaplarız
Eksik olma baştaçısın..
.Onurcanla ilgili tüm merak ettiklerinizi dm'den yazın dostlar <3
2018 sahur zamanları açtığımız hit konuları anlatayım mı dkdkdkdHep o bize soruyordu. Hakkımdaki düşüncelerini açıklasın canlı canlı djjfjfj
Abi troll mü diyorsun harbiden seviyor musun beni hala çözemedim ama cansııın deli dolu sorularını bekliyorum :d
Çalışmalarımız başladı..Tiktoka da yüklerseniz biz de faydalanırız.
Yapılacaklar listesine yazıldı dürtülceksiniiizonurcan her yerde...
dinleyeceğim inş... dürtülürsem :f
Napiyim oglum hediye paketi mi olsunbu hafta 5. bölüme özel etkinliğimiz var;
radyoyu nerde nasıl ne şekilde dinlediğinize dair anlık görseller gönder; en çok etkileşim alan fotonun kazananına soğuk kış günlerinde sımsıcak saracak sürpriz hediyem olacak...
@Jose Chilavert bu mesajımı janjanlı bir şey yapsana dikkat çeksin :p
Surpriz; Battaniye, Sal, atki ?bu hafta 5. bölüme özel etkinliğimiz var;
radyoyu nerde nasıl ne şekilde dinlediğinize dair anlık görseller gönder; en çok etkileşim alan fotonun kazananına soğuk kış günlerinde sımsıcak saracak sürpriz hediyem olacak...
@Jose Chilavert bu mesajımı janjanlı bir şey yapsana dikkat çeksin :p
daha da güzeli...Surpriz; Battaniye, Sal, atki ?
Sevgili olamaz herhalde di mi fadadsdsdaha da güzeli...
Sanırım mesajı kaçırdım üzgünümGeçen yayındaki soruma şeffaf cevap verilmedi. :/
Dinlemiycem.....
Tamam madem....Sanırım mesajı kaçırdım üzgünümbazen odağım dağılınca ya da sohbete dalınca kaçırıyorum farkındayım. Ama telafi etmesini biliriz müsterih olunuz
mesutla yapay zeka destekli yeni bir enişte modeli geliştiriyoruz. ondan hediye edicezSizi dinlemek icin kimse ile 1plan kurmadim, benimle kurduklari planlara dahil de olmayacagim bilgisini paylasmak isterim. adadad
onları bana gönderir misinTamam madem....
Zaten daha önce gözden kaçan mesajlar için de ayrı bir arşivim var.
Tümünü telafi edecekseniz eğer benim için mesele kapanmıştır asdfghjk