Ayy bayilezeğim..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bilgilendirme için teşekkürler sisterim.Kocamla forum oyunlarında tanışıp evlendik..
Her daim..Bilgilendirme için teşekkürler sisterim.
Benim gibi bir hayvanin oyle bir konuyu iyiye kullanip evlenmesi biraz enteresan degil mi? KajdjhdhhdBilgilendirme için teşekkürler sisterim.
Üf sus bee.. :dBenim gibi bir hayvanin oyle bir konuyu iyiye kullanip evlenmesi biraz enteresan degil mi? Kajdjhdhhd
Tam olarak forum oyunlarinda tanismadik. Yani teorik olarak
Forum oyununu yalnizca aramizda konu olsun diye oynamistim.
Direkt selam yazmak yerine bir hikaye edinmis oluyorsun oyun konusu "basligi" sayesinde kabdbhdhdhd
HayirAsansör oyunu olabilir mi asansör
Sonuç önemli kardeşim, biriyle nerede, nasıl tanıştığın önemli değil, kiminle tanışmış olduğun önemli.Benim gibi bir hayvanin oyle bir konuyu iyiye kullanip evlenmesi biraz enteresan degil mi? Kajdjhdhhd
Tam olarak forum oyunlarinda tanismadik. Yani teorik olarak
Forum oyununu yalnizca aramizda konu olsun diye oynamistim.
Direkt selam yazmak yerine bir hikaye edinmis oluyorsun oyun konusu "basligi" sayesinde kabdbhdhdhd
Hic bir sey yazmayip surekli 11 yazsan ayni kisiye 3 yada 4. Post da "o ne demek ya" diye bir soru gelir mhshshhdhhd