[TEŞEKKÜRLER] Radyo Terapisi #3 | Forum Oyunları Nasıl Doğdu?

Konu sahibi son olarak 41 gün önce görüldü
Bilgilendirme için teşekkürler sisterim.
Benim gibi bir hayvanin oyle bir konuyu iyiye kullanip evlenmesi biraz enteresan degil mi? Kajdjhdhhd
Tam olarak forum oyunlarinda tanismadik. Yani teorik olarak

Forum oyununu yalnizca aramizda konu olsun diye oynamistim.
Direkt selam yazmak yerine bir hikaye edinmis oluyorsun oyun konusu "basligi" sayesinde kabdbhdhdhd
Hic bir sey yazmayip surekli 11 yazsan ayni kisiye 3 yada 4. Post da "o ne demek ya" diye bir soru gelir mhshshhdhhd

Benim gibi bir hayvanin oyle bir konuyu iyiye kullanip evlenmesi biraz enteresan degil mi? Kajdjhdhhd

Direkt selam yazmak yerine bir hikaye edinmis oluyorsun oyun konusu "basligi" sayesinde kabdbhdhdhd
Üf sus bee.. :d

Şarkıya gerek yok di mi arkadaşlar… ful ogiiy dinleyebiliriz…. Kdjl

Hic bir sey yazmayip surekli 11 yazsan ayni kisiye 3 yada 4. Post da "o ne demek ya" diye bir soru gelir mhshshhdhhd
Sonuç önemli kardeşim, biriyle nerede, nasıl tanıştığın önemli değil, kiminle tanışmış olduğun önemli.
İstersen uzay boşluğunda tanış, çok önemli değil. Frekans tutsun tamamdır. Mutluluklar dilerim.

Bu sarkiyi niye seviyorum bu kadara acaba?

Geri