Teröristlerin Yaktığı Camide Kur'an-ı Kerim Mucizesi

Konu sahibi son olarak 1026 gün önce görüldü

aynını bende senden istiyorum yani sen sözle ispat yapıyorsun benden video istiyorsun bırak Allahını seversen Kuran elbet yanar ama Allahın arada bazı işaretler verdiğini verebileceğini sana söylesem sen ne anlarsın derim haliyle değil mi elbette insanların duygularıyla oynarlar bu bir gerçek ama bazı yorumlara da gülesim geliyor hani hemen inananlar kadar gülebiliyorum bazen

Bilmem farkında mısınız ama iddiayı sunan sizsiniz. Resim paylaşarak bu tür olaylar ispatlanmaz. Paylaşılan resmi açıklıyorum yalancılıkla suçluyorsunuz ben ispat isteyince haberin kaynağını yalanlarım diyorsunuz. Günümüzde kamerasız telefon yok gibi birşey.
Çekin video atın ispatlayın

Allahtan işaret derken üzerinde allah yazılı meyve sebzedenmi bahsediyorsun

Olaylara bakış açın harikaymış ama gerçeklerle hayalleri birbirinden ayırman gerekiyor.
Yanmamasını geçtim is bile olmamış işlemeler ve kabı tertemiz.
Düpedüz yalan haber ve her haberin gerçek olmadığını eline bir kez gazete almış herkes bilir.
ForseTi yangın çıktığında alevler yukarıdan aşağı değil aşağıdan yukarıya çıkar.
İspat için video bekliyorum

Halen işlemelerin tertemiz oluşuna takıyorsun. Hayallerle gerçekleri birbirinden ayırdığım için zaten bir üstteki konuşmamızda bir olmadığımızı dile getirdim.

Yine yukarıda dediğim gibi, ben haberin varlığını ispatlarım; ister resimle, ister videoyla, ister linkle. Sen istediğin kadar sahte de. Ben haberin varlığını paylaştım. Sen o mübarek kitabın oraya sonradan konduğunu ispatla, istediğin yerinden öpeyim seni. Ama şimdi sen bu mümkün değil, mümkün olmayan şeyler istiyorsun benden deyip kıvırırsan, bitiremeyeceğin muza ağız atma derim ben de.

Ha, öyle yok işte bunun burası temizmiş, şunun şurası parlakmış, gazete okumayı bilen 5 yaşındaki velet bile bundan anlarmış gibi komik ithamlarla gelme bana. Adam gibi o işin sahteliğini ispatla bana, ben de sana istediğin videoyu sunayım.

''Önce sen, önce sen'' gibi çocukluklara da girme, fitili ateşleyen sensin. Elin yansın biraz.

eğer gerçekse , yanabilicek hammadede bir kağıdı koruyup , tecavüze uğrayan küçük çocuğa yardım etmiyorsa buda onun sorunu elbette ne diyelim , paslanmaz o titanyum

ForseTi, onlara göre ateşin söneceği varmış sönmüş, kitabın tamamını yakamamış. Biraz daha erken atılsaydı içeri o zaman görürdük. Cidden enerji harcamak bile israf.

Diyorum çünkü; Şafak Karanlık

Halen işlemelerin tertemiz oluşuna takıyorsun. Hayallerle gerçekleri birbirinden ayırdığım için zaten bir üstteki konuşmamızda bir olmadığımızı dile getirdim.

Yine yukarıda dediğim gibi, ben haberin varlığını ispatlarım; ister resimle, ister videoyla, ister linkle. Sen istediğin kadar sahte de. Ben haberin varlığını paylaştım. Sen o mübarek kitabın oraya sonradan konduğunu ispatla, istediğin yerinden öpeyim seni. Ama şimdi sen bu mümkün değil, mümkün olmayan şeyler istiyorsun benden deyip kıvırırsan, bitiremeyeceğin muza ağız atma derim ben de.

Ha, öyle yok işte bunun burası temizmiş, şunun şurası parlakmış, gazete okumayı bilen 5 yaşındaki velet bile bundan anlarmış gibi komik ithamlarla gelme bana. Adam gibi o işin sahteliğini ispatla bana, ben de sana istediğin videoyu sunayım.

''Önce sen, önce sen'' gibi çocukluklara da girme, fitili ateşleyen sensin. Elin yansın biraz.

Senin mantığınla davranıp sana başka bir allah dostunu takdim edeyim kendisi uçuyor

https://www.youtube.com/watch?v=70U2yybKhKg

Senin mantığınla davranıp sana başka bir allah dostunu takdim edeyim kendisi uçuyor

[YOUTUBE]70U2yybKhKg[/YOUTUBE]

Bu videoyu paylaşacağını bilseydim, elime patlamış mısır alır gelirdim. Seni takip etmek bir hayli eğlenceliymiş zira.

Not: Son sözüm.

ulan camiideki kuran yanmıyor , kuran yakan insanları öldürdüklerini hiç tv de görmedinizmi ?
buda mısırda yakılan bir camii den

132634217_91n.jpg

Bilmem farkında mısınız ama iddiayı sunan sizsiniz. Resim paylaşarak bu tür olaylar ispatlanmaz. Paylaşılan resmi açıklıyorum yalancılıkla suçluyorsunuz ben ispat isteyince haberin kaynağını yalanlarım diyorsunuz. Günümüzde kamerasız telefon yok gibi birşey.
Çekin video atın ispatlayın

Allahtan işaret derken üzerinde allah yazılı meyve sebzedenmi bahsediyorsun

Kuranda Hz İbrahimin yanmadığı anlatılır bilirsin bunu yani işaretten bahsedildiği için bunu örnek verdim

yani paylaştığım foto biraz espri üzerineydi :)
ayrıca demin yorumumu okumadın mı yanabileceğini savundum hala video ispatı diyorsun sadece arada ibretlikler olabileceğini söylüyorum ben burda kesinlikle yanmayacağını söylüyor olsam bu sözlerini kabul edebilirdim

Bu videoyu paylaşacağını bilseydim, elime patlamış mısır alır gelirdim. Seni takip etmek bir hayli eğlenceliymiş zira.

Not: Son sözüm.

Bak inanmıyorsun çünkü bir açıklaması olduğunu biliyorsun.
Benim örneğim senin haberine göre daha mantıklı adam gösterisinde ispatlıyor.
Birtane resim atıp bakın allahın mucizesi dersen bende david copperfield' ı allah dostu ilan ederim.

Senin mantığın kelimesi kelimesine bu bir daha haber paylaşırken doğruluğunu azıcık araştır lütfen

Kuranda Hz İbrahimin yanmadığı anlatılır bilirsin bunu yani işaretten bahsedildiği için bunu örnek verdim

yani paylaştığım foto biraz espri üzerineydi :)
ayrıca demin yorumumu okumadın mı yanabileceğini savundum hala video ispatı diyorsun sadece arada ibretlikler olabileceğini söylüyorum ben burda kesinlikle yanmayacağını söylüyor olsam bu sözlerini kabul edebilirdim

Bir iddia sunuyorsan eline kanıt alır ispatlarsın esprini anladım ama arkadaş doğru olduğunu idda etmekten vazgeçmiyor.

Bak inanmıyorsun çünkü bir açıklaması olduğunu biliyorsun.
Benim örneğim senin haberine göre daha mantıklı adam gösterisinde ispatlıyor.
Birtane resim atıp bakın allahın mucizesi dersen bende david copperfield' ı allah dostu ilan ederim.

Senin mantığın kelimesi kelimesine bu bir daha haber paylaşırken doğruluğunu azıcık araştır lütfen

İlk ve son kez sözümü yiyerek sana şunu söylemem gerek;

Doğru, adam uçuyor, tıpkı senin gibi.
Bak inanmıyorsun
, kendinle karıştırma beni.

David denen marmeladın videolarına bakmaya devam et sen. Dikkat et, radara yakalanma.

Bu sefer geri dönüşsüz nokta koyuyorum sözlerime. Mesajıma alıntı yapıp da, sonra suskunluğumu kullanıp zafer çığlıkları atma diye düştüm bu notu da.

İlk ve son kez sözümü yiyerek sana şunu söylemem gerek;

Doğru, adam uçuyor, tıpkı senin gibi. , kendinle karıştırma beni.

David denen marmeladın videolarına bakmaya devam et sen. Dikkat et, radara yakalanma.

Bu sefer geri dönüşsüz nokta koyuyorum sözlerime. Mesajıma alıntı yapıp da, sonra suskunluğumu kullanıp zafer çığlıkları atma diye düştüm bu notu da.

Okumadan yorum yapmak
İnanmıyordan kastım videoya inanmamandı ki daha bunu bile anlamadın.
Yalan haber paylaşarak insanları kandırmaya çalışman bir yana koyduğun bir resimle doğruluğunu iddia ediyorsan ben video atıyorum.

Ayrıca işini en iyi şekilde yapan bir sanatçı hakkında konuşma şeklin üzücü bir durum

paylastigim video islamla alakasi yoktur sahislarla alakalidir .

Geri