Teröristlerin Yaktığı Camide Kur'an-ı Kerim Mucizesi

Konu sahibi son olarak 1026 gün önce görüldü
Şırnak'ın Cizre ilçesinde, teröristler üs olarak kullandıkları bir camiyi ateşe verdi. Küle dönen camide bulunan Kur'an-ı Kerim'in alevlerden etkilenmemesi dikkat çekti.

teroristler-yaktigi-camide-kur-an-i-kerim-8124261_983_m.jpg

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonun sürdüğü Şırnak'ın Cizre ilçesinde, teröristlerin üs olarak kullandıkları ve kaçarken ateşe verdikleri bir cami kısmen kullanılamaz hale geldi.

OPERASYON BÜYÜK ÖLÇÜDE TAMAMLANDI

Cizre'de, PKK'lı teröristlere yönelik "Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Burak Demirci" operasyonu büyük ölçüde tamamlandı.

ÜS OLARAK KULLANILAN BİNALAR TEMİZLENDİ

İlçede terör örgütü mensuplarınca üs olarak kullanılan okul ve camiler, teröristlerden temizlendi. Güvenlik güçleri, teröristlerce tuzaklanmış el yapımı patlayıcıların bulunup imha edilmesine yönelik çalışma yürütüyor.

CAMİYİ ATEŞE VERDİLER

Yafes Mahallesi'ndeki Şeyh Abdurrahman Camisi'ne giren güvenlik güçleri, teröristlerce üs olarak kullanılan caminin ateşe verildiğini belirledi.

KUR'AN-I KERİM ALEVLERDEN ETKİLENMEDİ

Teröristlerin kaçarken ateşe verdiği camide, son cemaat bölümü tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Pencereleri de yanan camide, cemaatin pencerenin önüne bıraktığı üzerinde "Allah" ve "Muhammed" lafızları işli bir kılıf içindeki Kur'an-ı Kerim alevlerden etkilenmedi.

Caminin bahçesinde de teröristlerce kullanılan çadır, çeşitli malzemeler ve örgütsel doküman ele geçirildi.

LİSEYİ İKİNCİ KEZ YAKTILAR

Şırnak'ın İdil ilçesinde ise, hendek ve barikatların bulunduğu Turgut Özal Mahallesi'nde, daha önce 2 okul ile birlikte ateşe verilerek tahrip edilen İdil Anadolu Lisesi, bugün PKK'lılar tarafından ikinci kez ateşe verildi.

MOLOTOF KOKTEYLİ ATTILAR

Bu sabah saatlerinde okul binasına gelen silahlı bir grup terörist, okuldaki sınıflara molotof kokteyli ile saldırarak binayı yeniden ateşe verdi.

YANGINDA MÜDAHALE EDİLEMEDİ

Mahalledeki, patlayıcı tuzaklanmış hendek ve barikatlar nedeniyle yangının çıktığı okula, itfaiye ve güvenlik güçleri uzun süre müdahale edemedi. İtfaiye ekipleri yakın bölgede alevlere müdahale etmek için bekliyor.

icinde insan olsaydi yANARDI mucize bu iste.

Sahte haber;

Duvarlardan anlaşılacağı gibi ciddi bir yangın çıkmış ve kabı dahi kirlenmemiş

bu olay bana şunu hatrlatıyor

onu biz indirdik biz koruruz.

ALLAH için çok ama çok çok küçük bir mucize .. Hz.İbrahim'i ateşten koruyan Rabbimize bu ne ki ! Eğer sonradan oraya konulmamışsa SübhanaALLAH deyip geçmeli ..

İşlemedeki beyazlıklara bakarsan tertemiz olduklarını görürsün özetle oraya sonradan konulmuş

Vay canına! Ağzım açık kaldı bu ispata. Başkalarının da ağzı açık kalmış anlaşılan. Milattan önce kalmış olma şartı var değil mi?

Vay canına! Ağzım açık kaldı bu ispata. Başkalarının da ağzı açık kalmış anlaşılan. Milattan önce kalmış olma şartı var değil mi?

Her zaman söylerim bakmakla görmek arasında fark vardır.
Onca yangından en azından dış kabı kirlenir. Sağındaki ve solundaki camların halini görüyorsun her şekilde sonradan konulduğu gün gibi ortada.

Yalan olduğunu bildiğin halde belki inanırlar diye paylaşmak

Her zaman söylerim bakmakla görmek arasında fark vardır.
Onca yangından en azından dış kabı kirlenir. Sağındaki ve solundaki camların halini görüyorsun her şekilde sonradan konulduğu gün gibi ortada.

Yalan olduğunu bildiğin halde belki inanırlar diye paylaşmak

Yanmamış olmasına şaşırmayan biri olarak, kirlenmemiş olmasına da şaşırmıyorum. Onu yangından koruyan, kirden de korur. Yangın çıkmadan bir saat önce konulmuş da olsa, asırlar önce konuşmuş da olsa bu gerçeği değiştirmez.

İşin tuhaf tarafı, o mesafeden ince nakşın üzerindeki temizliği gören birinin, daha büyük gerçekleri göremiyor olması.

Şafak karanlık.

Dahası, ben en azından bu haberin varlığını linkle, kaynakla bir şekilde ispatlarım. Kaynağın yalancısıyım der, çekilirim kenara. Olayın sahte olduğunu iddia edenler, sahteliği nasıl ispat ederler acaba?

- Anaa, üzerinde böcük varmış, bak o halen yaşıyor!

mesela bunun da kenarlarını bilinçli yakmışlar:D

191743.jpg

agjsagfsafksahfsa espri yaptım de nolur :D olm o zaten heykel :D

Ben o sanal platformda dolanan sırtı tüylü, kambur insan/hayvan karışımı, uzun kuyruklu heykelden bahsetmiyorum lakin. Gerçek örnekleri mevcut, ama burada paylaşmak yersiz.

Yanmamış olmasına şaşırmayan biri olarak, kirlenmemiş olmasına da şaşırmıyorum. Onu yangından koruyan, kirden de korur. Yangın çıkmadan bir saat önce konulmuş da olsa, asırlar önce konuşmuş da olsa bu gerçeği değiştirmez.

İşin tuhaf tarafı, o mesafeden ince nakşın üzerindeki temizliği gören birinin, daha büyük gerçekleri göremiyor olması.

Şafak karanlık.

Olaylara bakış açın harikaymış ama gerçeklerle hayalleri birbirinden ayırman gerekiyor.
Yanmamasını geçtim is bile olmamış işlemeler ve kabı tertemiz.
Düpedüz yalan haber ve her haberin gerçek olmadığını eline bir kez gazete almış herkes bilir.
ForseTi yangın çıktığında alevler yukarıdan aşağı değil aşağıdan yukarıya çıkar.
İspat için video bekliyorum

Olaylara bakış açın harikaymış ama gerçeklerle hayalleri birbirinden ayırman gerekiyor.
Yanmamasını geçtim is bile olmamış işlemeler ve kabı tertemiz.
Düpedüz yalan haber ve her haberin gerçek olmadığını eline bir kez gazete almış herkes bilir.
@ForseTi yangın çıktığında alevler yukarıdan aşağı değil aşağıdan yukarıya çıkar.
İspat için video bekliyorum

aynını bende senden istiyorum yani sen sözle ispat yapıyorsun benden video istiyorsun bırak Allahını seversen Kuran elbet yanar ama Allahın arada bazı işaretler verdiğini verebileceğini sana söylesem zaten inanmıyorsun sen ne anlarsın derim haliyle değil mi elbette insanların duygularıyla oynarlar bu bir gerçek ama bazı yorumlara da gülesim geliyor hani hemen inananlar kadar gülebiliyorum bazen benim pat diye böyle şeylere inanacak kadar da aptal olmadığımı tahmin edersin az farkım olsun senin için:D

Haber ne kadar doğru bilinmez, bilinçli olarak yangından sonra oraya Kuran-ı Kerimi koymuş olabilirler lakin biz bunlardan daha büyük mucizelere inandık bu ne ki biz inananlar için ?

Bu kadar inanmayan kalp arasında inanan bir kalbim olduğu için elhamdülillah.

Geri