Ten kokusu

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Her insanin parmak izi gibi kendine ozgu bir ten kokusu var ( ten diyorum ter demiyorum) , tuhaf olan sevdigin insanlarin kokusu baskasina gore hos olmasa dahi o kisiye guzel gelir. Sanirim ten uyumu denilen sey bu olsa gerek. Bir baba kokusu, bir bebek kokusu, anne kokusu, sevgili kokusu devam eder.

Anneannemin kokusu acayip guzel. Cemberler orda burda durunca, anneannemin cemberlerini direk ayirabiliyorum. Resmen anneannem kokusu kaliyor. Birde bir arkadasim var, onun kokusu da bu Mekke'den getirilen kokular gibi. Bi Fasli kiz bile demisti ona 'Abla, Mekka gibi kokuyorsun' diye. Bebek kokusu ayri guzel :msm:

Özledim teninin kokusunu özledim diye şarkısı bile var

Annem sarılınca sürekli evlat kokuyorsun der..
Biraz tuhaf. Parfümlerdense kişinin kendi kokusu her zaman daha güzeldir.

kisi kendi ten kokusunu alamiyor sanirim. merak etmiyor degilim nasil koktugumun [emoji14]

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zamanında aşkın bilimsel tanımını dayandirdiklari durumdur.
Sonra uzak ilişkiler bu tanimi tarihe gömdü tabi.

etkileyici bir ten kokusuna sahip olmak adına dalinle yıkanıyorum. odunsu orijinal ten kokumla birlikte dalinin bebeksi tonu ortalama bir insan yapıyor beni. hatta bazen çekici

Bana hep aynı gibi geliyor, sorun bende sanırım.

önemli
ömür bakışmakla geçmez

Dogum sonrasi tuzlu suyla yikanmayanlar yasi ilerleyince bol parfum kullanmak zorunda kalirlar.

Ten kokusuna ornek.

Benimde ananemin kokusu. Tarif edemiyorum ama burcu burcu kokuyor. .

Bunu ilk kez duydum. Nerde okudun veya kim dedi bunu sana? Detay lutfen :hıı:

İlişkileri etkileyen bir olgu.
Koku hafızası hoş ve nahoş kokuları da depolar.

Oldukça önem verdiğim kriterlerden biridir.

koklaşamadık gitti

Classiic, eger bebegi dogum sonrasi tuzlu suyla yikarsan, hucreleri su kaybeder ve bebek dehydration gecirme tehlikesiyle bas basa kalir. Olume kadar bile tehlikesi var cunku bazi yorelerde, bebekleri tuzda bekletiyorlar. Adet, gelenek, gorenek diye her soylenene inanmayin nolur ya, bebislere de hayati tehlike yasatmayin

Geri