Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Allahim inaniyorum diyor ya Arkadasim, bilimsel olarak cok sakincali diyorum. Bebegine bunu uygulamadan once, doktoruyla gorus en azindan, o da aciklasin. Bu tarz durumlar inaniyorum demekle uygulanabilecek seyler degil. Kendine degil, kucucuk bir bebege veriliyor bu zarar, o yuzden soyleme geregi duydum.
Koku hafizam hiç yok. Kendi parfümlerime bile bunun kokusu nasıldı dediğim oluyor. Bu yüzden benim parfümüm diyebilceğim sabit bir kokuya sahip olmadım, olmak da istemedim açıkçası. Parfüm de ten de anlık güzel gelip giden bir olgu benim için kalıcığı yok.