Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yanardağ patlamasından sonra kullanılan söz. Ula Samimm lava bak lava bak lava lava nassıl akıyor aşağıya doğru. gurban olayım akıtandan da bakıtandan da. yanağını yediğim seni seni
İnsanların "bu ne biçim küp böyle küp olmaz olsun" demeleri durumudur. Cidden Kafayı Küp'e takıpta kırmadan gözüme uyku girmez diyenler varmıdır ? Allah yardım etsin. zor zanaat cinnet getirmek
Garsonun masada unuttuğu boşları fırça yedikten sonra artık sabahın köründe almaya gelmesi durumu
Boşları ne kadar erken alırsan müşteriyi o kadar memnun edersin.
Püff noktasıı budur.
Bu arada PÜF NOKTASI da durup lambaya yada mumlara PÜF deniletin ÜFleniler noktadır.
Lambaya püf deeeee of deme püf deeee diye hatta parçası bilem var. duymuşsunuzdur Barışmanço :hih:
Kapa şu teleonu yaaa Olum bu kızdan sana hayır gelmez. hala arayıp duruyorsun. Kız motor işte sana gelmez gözünü seveyim Nolur bak kontörüne yazık derdine yandığım :hİh:
Bataryaaa. Lan oğlum batmazzz batar yaaa lan batmazzz diyoz. valla olum güven bak. haydaaaa bana inanmıyor ya. bana bana bana kardeşin ula kardeşin :zuha::zuha: