TEMbEL SÖZLÜK

• Kullanıcı KimsE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4590 gün önce görüldü
BİR FIRIN EKMEK YEMEK

Koca bir fırını ekmeğin arasına koyup yemek. Büyük AyılıkBüyük büyük edepsizlik. İnsanlık bitmiş demekten alıkoyamacağım kendimi

PANİĞE YOL AÇMAK

Paniğin rahatça ilerleyebilmesi için yolların elverişli hale getirilmesi.

BEL TUTULMASI

Güneşin dünya ile belimiz arasına girmesi sonucu meydana gelen haftaya kuzey yarımküreden gözlemlenebilecek doğa olayı.

MATKAP

Rengi Donuk Olan Kap kacaklar için kullanılan isim.

BAKLAVA :

Yanardağ patlamasından sonra kullanılan söz. Ula Samimm lava bak lava bak lava lava nassıl akıyor aşağıya doğru. gurban olayım akıtandan da bakıtandan da. yanağını yediğim seni seni :D :D :D :D

BAS GİTARSIZ GURUP :

Arsız bir grubu mekandan kovmak için söylenecek söz. Basın gidin şurdan sizin gibilere yer yok burada:pat::pat:

ALLAH VERGİSİ :

Devletin birkaç zaman sonra inanan müslüman insanlarsan alacağı sıradışı vergi.

KURUYEMİŞ:

Aşırı gaz şikayetiyle hastaneye kaldırılan insanın arkasından yapılan dedikodu. Ne yemiş? Kuruyemiş. 2 tabak kuru birazda pilav yemiş :D :D :D

CİNSEL SORUN;

Metafizik Boyutta yaşadığına inanılan canlılarla (cinlerle) yaşanan sorunlar.

KOLONYALAMAK

Binanın kolonlarını yalayarak yapılan anlamsız eylem. :hih:

Yara Bere Almak

Kafası üşüyen sevgiliye yün bere alma işlemi. Yar'im bere aldım. yeterki üşümesin o
:heyoo::heyoo:

Kasap Havası:

Kasaplık Yapmaya Elverişli İklimsel Vaziyet.

KAFA DAĞITMAK

Kullanılmayan kafaların ihtiyaç sahiplerine dağıtılması işlemi. Cömertlik güzeldir. Hayat paylaşınca güzel. Karamanın koyunu vs vs. vs :anıl:

KÜPE TAKMAK

İnsanların "bu ne biçim küp böyle küp olmaz olsun" demeleri durumudur. Cidden Kafayı Küp'e takıpta kırmadan gözüme uyku girmez diyenler varmıdır ? Allah yardım etsin. zor zanaat cinnet getirmek

AFTAN YARARLANMAK

Zavallı Af'fı içirip içirip. neyse devam edemeyeceğim :hih: Kötü emellerinize iğrenç duygularınıza meze bu kaçıncı insan böyle. Hepimiz Afız. Birimiz Hepimiz Hepimiz Afımızzzz Haydaaa konu eformasyona gitti :D :D

HAYIRSIZ EVLAT:

Her şeye evet diyen her yola gelen hayır demeyi bilmeyen velet. hayırsız evlat.

KIZ KAPRİSİ :

Bayanlara özel kapri' ler Kızların giydiği incikli boncuklu kapri çeşitleri.

ERKEN BOŞALMA :

Garsonun masada unuttuğu boşları fırça yedikten sonra artık sabahın köründe almaya gelmesi durumu
Boşları ne kadar erken alırsan müşteriyi o kadar memnun edersin.

Püff noktasıı budur.

Bu arada PÜF NOKTASI da durup lambaya yada mumlara PÜF deniletin ÜFleniler noktadır.

Lambaya püf deeeee of deme püf deeee diye hatta parçası bilem var. duymuşsunuzdur Barışmanço :hih:

Arama Motoru

Kapa şu teleonu yaaa Olum bu kızdan sana hayır gelmez. hala arayıp duruyorsun. Kız motor işte sana gelmez gözünü seveyim Nolur bak kontörüne yazık derdine yandığım :hİh:

Batarya:

Bataryaaa. Lan oğlum batmazzz batar yaaa lan batmazzz diyoz. valla olum güven bak. haydaaaa bana inanmıyor ya. bana bana bana kardeşin ula kardeşin :zuha::zuha:

Geri