- Web sitesi
- www.instagram.com
Hayirİyileşince "muhteşemsiniz hocam bir numarasiniz hayranım size" diyen kadını kocasının kolundan çekerek uzaklaştırdığını anlattım mı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayirİyileşince "muhteşemsiniz hocam bir numarasiniz hayranım size" diyen kadını kocasının kolundan çekerek uzaklaştırdığını anlattım mı?
İsmiyle hitap etmek cok daha cool ya
bide sevdigim isimlerden birine sahipse durmadan ismini sayıklarım <3 :QWeqwe
olabilir ama kalbi de beyaz seçerim, kırmızı kalp çok iddialı sjsj. böyle forumda atıp tutup tutarken ekranda ömrümün sahibi arıyor yazıyor mesela…Kalp en ideali... Bende kalpçiyim heheheayrılınca hala numarasını kayıtlı tutabilenler için çok ideal bi değişim… ben hiç “sevdiceğim, aşkilopum, ömrüm” şeklinde kaydeden biri değilim. en fazla isim +olabilir ama kalbi de beyaz seçerim, kırmızı kalp çok iddialı sjsj. böyle forumda atıp tutup tutarken ekranda ömrümün sahibi arıyor yazıyor mesela…
Nasil ya? j. lo ile Ben Affleck ayriliyor muymus cidden? Sok oldum simdi ://
Bizimkisi de cok kiziyor, isim soyisim ile kaydettigim icin. Sanki askerlik arkadasinim, su hallere bak diye jklhfj