telefona sevgiliyken aşkım, ayrılınca isim ile kaydetmek

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
İsmiyle hitap etmek cok daha cool ya
bide sevdigim isimlerden birine sahipse durmadan ismini sayıklarım <3 :QWeqwe

Dua etsin isimle kaydetmiş adam yerine koymuş daha ne yapsın.

Silmekle bırakmıyoruz, engelliyoruz. Ex'den Next olmaz!

Numaramı değiştirdim. Böyle bir derdim yok.

Lisede kalan seyler degil mi bunlar

Tarihin hiçbir döneminde bir erkek cinsini aşkım diye kaydetme kekoluğuna düşmedim çok şükür…

ben kendimi hicbir zaman ''askim'' veya canimli cicimli kelimeleri kullanabilen biri olarak gormuyordum, hani bir igrenti geliyordu. oysa ben daha seysini diyormusum. poepie, cutie, baby' gibi kelimelerle ortama giris yapiyorum. gerci telefonda her zaman, ama her zaman insanlari kendi isim ve soyisimleriyle kaydederim :d anne-baba haric elbette :d

Ben de daha çok isim soyadcılardanım. Benim saçma istisnalarım var ama jfjd Ve evet aile bireylerim buna dahildir) Soru neydi, he ayrılınca isim soyada dönmek… eh normal, kalsın mı öyle… J.lo ile Ben Affleck boşanıyormuş diye duydum, J.lo değiştirmesin mi şimdi adamın rehber kaydını… Rehberden isim değiştirmek… wow wow wow sanki bana dünya meselesi :d

Nasil ya? j. lo ile Ben Affleck ayriliyor muymus cidden? Sok oldum simdi ://

Bizimkisi de cok kiziyor, isim soyisim ile kaydettigim icin. Sanki askerlik arkadasinim, su hallere bak diye jklhfj

ayrılınca hala numarasını kayıtlı tutabilenler için çok ideal bi değişim… ben hiç “sevdiceğim, aşkilopum, ömrüm” şeklinde kaydeden biri değilim. en fazla isim + :kalp: olabilir ama kalbi de beyaz seçerim, kırmızı kalp çok iddialı sjsj. böyle forumda atıp tutup tutarken ekranda ömrümün sahibi arıyor yazıyor mesela…

ayrılınca hala numarasını kayıtlı tutabilenler için çok ideal bi değişim… ben hiç “sevdiceğim, aşkilopum, ömrüm” şeklinde kaydeden biri değilim. en fazla isim + :kalp: olabilir ama kalbi de beyaz seçerim, kırmızı kalp çok iddialı sjsj. böyle forumda atıp tutup tutarken ekranda ömrümün sahibi arıyor yazıyor mesela…
Kalp en ideali... Bende kalpçiyim hehehe:)

Nasil ya? j. lo ile Ben Affleck ayriliyor muymus cidden? Sok oldum simdi ://

Bizimkisi de cok kiziyor, isim soyisim ile kaydettigim icin. Sanki askerlik arkadasinim, su hallere bak diye jklhfj

evet öyle diyorlar ama bunların işi belli olmaz. Bence kadim kural işler “exten next olmaz” kfjf Ben Affleck, eşini (eski eşinden bahsediyorum şu an, j. Garner) çocuğunun dadısıyla aldatacak kadar yüzeysel ve klişe bir adam, j.lo gibi bir kadının böyle bir vizyonsuzluk yapacağını düşünmezdim :d
Bu arada ben de benimkinin isminin sonuna taç ekledim, king olması sebebiyle…

Geri