Telefon sapıklığı yaptınız mı hiç ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Ben hiç yapmadım ama beni yanlışlikla aradığını söyleyip sonrada sesime aşık olan bi sapığım vardı ergenlik işte mdmdm

Evet,hatta tam iş üzerindeyken istemsizce kameralara sıfatım yansımış.

telefon-ekranini-yalayip-tisortle-silmek_1804890_m.jpg

• Kusmak
Tepkiler: ne
Ben lisede yapmıştım hoşlandığım çocuğa meğer arayan numaralar görünüyormuş ev telefonunda………..
Sen liseye giderken yeni çıkmıştı o telefonlar.. sene 2002 falan fıstık.. herhalde en son hoşlandığın flörtün bu çocuktu :)
İlkim dedin mi çocuğa.

Kafamdan numara sallamıştım çocuk polis çıktıydı, ya karakol ya ben dediydi de mecbur çocuğu seçip 2 sene sevgili olduyduk. Göken Özen e benziyordu çümen gözlüm
Bunun sonrasında en yakın kankeytom bu sevgilime aşık olmuştu, beni terk edip bu kankamla sevgili olmuştu. Kız da çirkin bişiydi, fake fotilerle falan. Sonra çocuk polis olduğundan bunu bi araştırıyo adı Ece yerine Ümmügülsüm çıkıyo ahahahabsnxmxhxbdnsnsvsb
Yeminlen yaşandı. Ergenken çok zor gelmişti o zaman. Ayyhhh yıllaaarrrr kappee yıllarr

Sen liseye giderken yeni çıkmıştı o telefonlar.. sene 2002 falan fıstık.. herhalde en son hoşlandığın flörtün bu çocuktu :)
İlkim dedin mi çocuğa.
Ev telefonu bu bahsettiğim. Jfjfj
İlkim bir kisiye dedim galiba ama cidden ilkti jfjjfjf

Ev telefonu bu bahsettiğim. Jfjfj
İlkim bir kisiye dedim galiba ama cidden ilkti jfjjfjf
Tamam işte numarayı gösteren telefonlar dediğim sene çıktı.. yanlış aradığım bir kız sesimi beğenip, tekrar aramıştı.. oradan biliyorum.. manito olduk sonrasında.

Sesime asik olmustu biri nolur kapatma
Birazdaha konusalim diye yazan varmi bakmaya qeldim. :emoji_penguin:

Hayir , ama top oynayan cocugu yanimiza cagirip "git bu kagidi su ablaya ver bu abi yolladi de anlastik , al bunlada bakkaldan kendine bisi al" demisligimiz cok vardi asfkj

Son düzenleme:
  • Hehe
Tepkiler: Aze
Lisedeyken yapmıştık bayağı yapmışız hatırladım da bir tane Suriyeli oğlana denk gelmiştik yakışıklıydı

• Korkunç
Tepkiler: ne
Çevirmeli ev telefonlarıyla yaptık canım 90larda
Ha bide 2000lerde yanlışlıkla bi kızla sevgili olmuştum Kırşehir Kamandan ^92

Geri