Vallahi bende beklemezdim ablacım ;dSenden hiç beklemezdim bunu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Vallahi bende beklemezdim ablacım ;dSenden hiç beklemezdim bunu
afişe olduk iyi miVallahi bende beklemezdim ablacım ;d
Sapik Divine... Kinim kinim kiniyorum bugün sizi her sekildeafişe olduk iyi mi![]()
haydaaaa gençlik zamanı yaff ooSapik Divine... Kinim kinim kiniyorum bugün sizi her sekilde![]()
Bı insan 7sinde neyse 70inde de o derler ama bilemedim bi dusunecegim:phaydaaaa gençlik zamanı yaff oo![]()
zeki olmasak mı acaba bu kadarBı insan 7sinde neyse 70inde de o derler ama bilemedim bi dusunecegim:p
Sen liseye giderken yeni çıkmıştı o telefonlar.. sene 2002 falan fıstık.. herhalde en son hoşlandığın flörtün bu çocuktuBen lisede yapmıştım hoşlandığım çocuğa meğer arayan numaralar görünüyormuş ev telefonunda………..
Bunun sonrasında en yakın kankeytom bu sevgilime aşık olmuştu, beni terk edip bu kankamla sevgili olmuştu. Kız da çirkin bişiydi, fake fotilerle falan. Sonra çocuk polis olduğundan bunu bi araştırıyo adı Ece yerine Ümmügülsüm çıkıyo ahahahabsnxmxhxbdnsnsvsbKafamdan numara sallamıştım çocuk polis çıktıydı, ya karakol ya ben dediydi de mecbur çocuğu seçip 2 sene sevgili olduyduk. Göken Özen e benziyordu çümen gözlüm
Ev telefonu bu bahsettiğim. JfjfjSen liseye giderken yeni çıkmıştı o telefonlar.. sene 2002 falan fıstık.. herhalde en son hoşlandığın flörtün bu çocuktu
İlkim dedin mi çocuğa.
Tamam işte numarayı gösteren telefonlar dediğim sene çıktı.. yanlış aradığım bir kız sesimi beğenip, tekrar aramıştı.. oradan biliyorum.. manito olduk sonrasında.Ev telefonu bu bahsettiğim. Jfjfj
İlkim bir kisiye dedim galiba ama cidden ilkti jfjjfjf