Telefon sapığınız var mı?

Konu sahibi son olarak 15 gün önce görüldü
Yok, hiçte olmadı bu güne kadar.
Numaramda 15 senelik rahat.

Telefonun numarasını veren sapıktır

Dolandırıcıları saymazsak yok şükür…

Facebook üzerinden bir eskort hesabı benim numaramı kendi numarası diye paylaşmıştı bir defasında. Nasıl oldu bilmiyorum ama bir anda whatsappdan birkaç dakika içinde 20’ye yakın mesaj aldım (aldığım mesajları buradan açıklamam uygun olmayabilir : ddd) . Profil fotomu herkese görünür yaparak mesajların önüne geçebildim. Onun dışında bir olayım olmadı. : dd

Sanal alemde var bitane bin tane nickle forumda chatte geziyor hikayeler uydurup başka kimliklerle hayatıma girmeye çalışıyor adresimi soruyor yarattığı o karakterle bazen avukat oluyor bazen serbest meslek bazen kozmetik üreticisi oluyor. Ve bana söylediği söz ise "Benden kurtulmak kolay değil güzelim"
Burdada vardır belki başka nickle selam bebek Sjsjsj

Sanal alemde var bitane bin tane nickle forumda chatte geziyor hikayeler uydurup başka kimliklerle hayatıma girmeye çalışıyor adresimi soruyor yarattığı o karakterle bazen avukat oluyor bazen serbest meslek bazen kozmetik üreticisi oluyor. Ve bana söylediği söz ise "Benden kurtulmak kolay değil güzelim"
Burdada vardır belki başka nickle selam bebek Sjsjsj
Kimmiş o sapık söyle hemen halledeyim. @ibadeath de kesin bana yardımcı olur ve bir yumruk atar sapığa.

Son düzenleme:
  • Kahkaha
Tepkiler: ne
Birkaç tane var, mesai saatleri dışında bile arıyorlar. Gün içinde arayanları saymıyorum.

Baslarim öyle avukata, erkekse adresini versin sana biz senin adina gideriz tanismaya
Aman aman narsist şizofren düzenbaz bir kimlikte toplanmış uzak durmak en güzeli keyfimize bakalım ama çok hoşuma gitti Almanya maçosu hallerin ahahah : D

Aman aman narsist şizofren düzenbaz bir kimlikte toplanmış uzak durmak en güzeli keyfimize bakalım ama çok hoşuma gitti Almanya maçosu hallerin ahahah : D
Karşılıklı flörte, tanışmaya,..... karşı değilim, bunlar güzel hareketler ama sapıklığı hiç kaldıramam.

• Öpücük
Tepkiler: ne
sapıl değil de dolandırıcı çok var engel listesi kabarık

Geri