Telefon sapığınız var mı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba iyi günler Arçelik’ten arıyorumDolandırıcıları saymazsak yok şükür…
Kimmiş o sapık söyle hemen halledeyim. @ibadeath de kesin bana yardımcı olur ve bir yumruk atar sapığa.Sanal alemde var bitane bin tane nickle forumda chatte geziyor hikayeler uydurup başka kimliklerle hayatıma girmeye çalışıyor adresimi soruyor yarattığı o karakterle bazen avukat oluyor bazen serbest meslek bazen kozmetik üreticisi oluyor. Ve bana söylediği söz ise "Benden kurtulmak kolay değil güzelim"
Burdada vardır belki başka nickle selam bebek Sjsjsj
Baslarim öyle avukata, erkekse adresini versin sana biz senin adina gideriz tanismayaEn son nicki avukat3939 du puhahah
Aman aman narsist şizofren düzenbaz bir kimlikte toplanmış uzak durmak en güzeli keyfimize bakalım ama çok hoşuma gitti Almanya maçosu hallerin ahahah : DBaslarim öyle avukata, erkekse adresini versin sana biz senin adina gideriz tanismaya
He valla..Dolandırıcıları saymazsak yok şükür…
Bütün erkolar sapıktır dediğin için hiiiiiç alınmadım şuvan.evet… @Raijin var…
Karşılıklı flörte, tanışmaya,..... karşı değilim, bunlar güzel hareketler ama sapıklığı hiç kaldıramam.Aman aman narsist şizofren düzenbaz bir kimlikte toplanmış uzak durmak en güzeli keyfimize bakalım ama çok hoşuma gitti Almanya maçosu hallerin ahahah : D