Telefon Faturaları Kabaracak! Özel İletişim Vergisine Zam

Konu sahibi son olarak 17 gün önce görüldü
seni numara taşımaya zorluyorlar, sonra da herhangi bir kampanyadan yararlanmak istediğinde 'yeni abonesin' diye sana güvenmiyorlar.............

arada arıyorlar iyi tm diyorum
otomatikte evet

İPhone 17 X Ultra Pro Max 3 TRB, Altın kaplamalı isterim. Paket yılbaşından önce gelirse sevnirim. Yılbaşında Kayın ağacının altında açacağım paketi.
Sen açık adresi ver ben şu an camii önündeyim Cuma'ya gelenlerden senin için pata topluyorum ama çok cimri bunlar, 10 € ancak toplayabildim.

Böyle bir IBAN yok, soruşturdum bunu eskiden Fetö bankası şifreli kullanıyormuş kara para aklamak için. Neyse kendini ele verdin.
Ula Pontos sahte müslüman İsmail işin gücün dalevera daddirik.
Eksik yazmış olabilirim. Ama sen nakit gönderme. Yılbaşına özel güzel bir hediye gönder. Telefon olabilir, Kayak takımı olabilir, Kabriyole BMW 325i olabilir. Gönlünden hangisi geçiyorsa.

Eksik yazmış olabilirim. Ama sen nakit gönderme. Yılbaşına özel güzel bir hediye gönder. Telefon olabilir, Kayak takımı olabilir, Kabriyole BMW 325i olabilir. Gönlünden hangisi geçiyorsa.
Sizin oralarda kar mı var Pontos İsmail? BMW anahtarlık var gönderirim lafımı olur.

Vodafone dışında hat kullanmam diyordum önce Türkcell’e geçtim sonra da Türk Telekom’a. Bir sonraki durağım ise belli değil… bimcel’e geçebilirim.

Sadece bununla da bitmiyor.
Çakallıklarına sınır yok.

Bakıyor sen internet kullanmıyorsun fazla. 5 GB kullanmışsın. 30 dan aşağı önermiyor taahhüt için. E bunu düşür dersen de yok öyle bisey ama bugün iyi günün.. 2 GB daha kazandın diyo. Hahhhaha

Allah belanızı versin

Ancak konuşuyorsun, başkalarının resmini atıyorsun,....... seninle işim çok zor Pontos İsmail.
Senden hiç bir şey göremedik. Bunun farkındamısın?
Almanya'da olduğun bile şüpheli. Konya'da bir mağarada seni alıkoymuşlar, sabah akşam bir tas Çorba ile zorla Trollük yaptırıyorlar. Konum at, kurtarmaya gelelim.

Senden hiç bir şey göremedik. Bunun farkındamısın?
Almanya'da olduğun bile şüpheli. Konya'da bir mağarada seni alıkoymuşlar, sabah akşam bir tas Çorba ile zorla Trollük yaptırıyorlar. Konum at, kurtarmaya gelelim.
Sağol ben almayayım bu halim ile daha rahatım sen kendini kurtarmaya çalış benden söylemesi.

Geri