Stockholm Sendromu
Elmas Üye
seni numara taşımaya zorluyorlar, sonra da herhangi bir kampanyadan yararlanmak istediğinde 'yeni abonesin' diye sana güvenmiyorlar.............
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen açık adresi ver ben şu an camii önündeyim Cuma'ya gelenlerden senin için pata topluyorum ama çok cimri bunlar, 10 € ancak toplayabildim.İPhone 17 X Ultra Pro Max 3 TRB, Altın kaplamalı isterim. Paket yılbaşından önce gelirse sevnirim. Yılbaşında Kayın ağacının altında açacağım paketi.
UBAN vereyim: TR 007 000 000 009 007Sen açık adresi ver ben şu an camii önündeyim Cuma'ya gelenlerden senin için pata topluyorum ama çok cimri bunlar, 10 € ancak toplayabildim.
Böyle bir IBAN yok, soruşturdum bunu eskiden Fetö bankası şifreli kullanıyormuş kara para aklamak için. Neyse kendini ele verdin.UBAN vereyim: TR 007 000 000 009 007
Eksik yazmış olabilirim. Ama sen nakit gönderme. Yılbaşına özel güzel bir hediye gönder. Telefon olabilir, Kayak takımı olabilir, Kabriyole BMW 325i olabilir. Gönlünden hangisi geçiyorsa.Böyle bir IBAN yok, soruşturdum bunu eskiden Fetö bankası şifreli kullanıyormuş kara para aklamak için. Neyse kendini ele verdin.
Ula Pontos sahte müslüman İsmail işin gücün dalevera daddirik.
Sizin oralarda kar mı var Pontos İsmail? BMW anahtarlık var gönderirim lafımı olur.Eksik yazmış olabilirim. Ama sen nakit gönderme. Yılbaşına özel güzel bir hediye gönder. Telefon olabilir, Kayak takımı olabilir, Kabriyole BMW 325i olabilir. Gönlünden hangisi geçiyorsa.
Burası Konya değil. Sana bi Foto atardım ama gece oldu.Sizin oralarda kar mı var Pontos İsmail? BMW anahtarlık var gönderirim lafımı olur.

Ancak konuşuyorsun, başkalarının resmini atıyorsun,....... seninle işim çok zor Pontos İsmail.Burası Konya değil. Sana bi Foto atardım ama gece oldu.
Sen de oradan bir Foto atsana.
Senden hiç bir şey göremedik. Bunun farkındamısın?Ancak konuşuyorsun, başkalarının resmini atıyorsun,....... seninle işim çok zor Pontos İsmail.
Sağol ben almayayım bu halim ile daha rahatım sen kendini kurtarmaya çalış benden söylemesi.Senden hiç bir şey göremedik. Bunun farkındamısın?
Almanya'da olduğun bile şüpheli. Konya'da bir mağarada seni alıkoymuşlar, sabah akşam bir tas Çorba ile zorla Trollük yaptırıyorlar. Konum at, kurtarmaya gelelim.