Teknik Öneri ve Şikayetleriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
öncelikle kolay gelsin gözüme takılan bir şey oldu avatarlar konularda yuvarlak iken profil sayfalarımızda kare ve sade duruyor bu profil alanımızı aşağıda ki şekilde yaparsanız daha güzel durak gibi duruyor

2. bir husus : foruma giriş yaptıktan sonra giriş bilgilerimizin bulunduğu kısıma avatarımızı koyarsanız daha kaliteli daha profesyonel görünecektir.

Arkadaşlar benim sola kayma durumu düzeldi, bilgi vermek istedim. Teşekkürler.

Cloudflare sonrası pc'den foruma girmekte sıkıntı yaşıyorum. 5 saniye kadar beklemek yerine 8/10 dakika sonra sayfa açılıyor. Sadece bu sorun bende mi bilemiyorum ama mobil girişte böylesi bir sıkıntım yok.

forum konularından 2 konuya abone oldum fakat pofilde göstermiyor

Profiliniz > Abonelikleri göster dediginizde gözüküyor, sizin dediginiz direk profilde gözükmesi. Ona bakalım uygun anda
link : https://www.ircforumlari.com.tr/subscription.php?do=viewsubscription&folderid=all

Cloudflare sonrası pc'den foruma girmekte sıkıntı yaşıyorum. 5 saniye kadar beklemek yerine 8/10 dakika sonra sayfa açılıyor. Sadece bu sorun bende mi bilemiyorum ama mobil girişte böylesi bir sıkıntım yok.

Çerezleri silip deneyebilirmisin tekrar? Kullandığınız tarayıcı hangisidir?
Bende pcden girdim şimdi 5 saniye sonra oto yönlendir tarayıcım chrome.

iyi günler tema rengi değiştir menüsü ne zaman hazır olur acaba?

Hatanın nedeni tarayıcın siteye girerken otomatik türkçeye çeviriyo onu kapat sorun düzelir.

AppendiX o hatayı bazen bende alıyorum normaldir sanırım yada databaselerle de alaklı olabilir bilmiyorum tam olarak ama bir yerde ya sorun var yada çakışma var gibi :)
Alper Hocama Seslenelim.

Neler oluyor arkadaşlar ?

@X

AppendiX o hatayı bazen bende alıyorum normaldir sanırım yada databaselerle de alaklı olabilir bilmiyorum tam olarak ama bir yerde ya sorun var yada çakışma var gibi :)
Alper Hocama Seslenelim.

AppendiX Goemon o bir hata yada sorun değil. Sizler bir mesajı Report ettiğinizde yönetici özel bölümünde tüm yönetici arkadaşları etiketliyor haliyle sizler o bölümü göremediğiniz için sizde boşluk olarak gözüküyor. O saat de yaptığınız report görseli aşağıdaki gibidir.

Ben bu kadar mesaj report etmedim ki ? Alper Sadece site satılık konusu vardı girip onu report ettim satıldı kilitleyin diye. tek konu yani.

Dostum fotoya bakarsan iyice her nicki ayrı ayrı etiketlemiş gözüküyorsun sistemsel olarak etiket sistemi mantığı bu yani. sizlik yada bizlik bir sorun yok aslında ortada sorunda yok! :)

IF Standart Temasında Kullanıcı Profilinden "Mesaj Gönder/Özel Mesaj Gönder" Butonu Deaktif Çalışmıyor + Bağzı Yerleri İngilizce

IF Standart Temasında Kullanıcı Profilinden "Mesaj Gönder/Özel Mesaj Gönder" Butonu Deaktif Çalışmıyor + Bağzı Yerleri İngilizce

Mesaj gönder/ özel mesaj kısmını kontrol edelim ingilizce olan kısımları bana pm yoluyla iletirseniz türkçe yapalım hemen.

Geri