Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Foruma giriyorum, sonra tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorum. Bir 50 kere falan. İstemiyorsanız söyleyin gençler!
Juju hanim maalesef foruma saldirilar vardi, giris yapamamanizin sebebi budur![]()
Buradan saldırı yapan arkadaşlara ulusa sesleniş yapmak istiyorum @x bey, sevgili saldıranlar rica ediyorum saldırmayın. Şurada 1 saat girip gideceğiz. Bak beni sinirlendirmeyin. Sinirlensen ne olacak derseniz. Haklısınız. Hiçbir şey yapamam. Ama siz yine de yapmayın. Bunlar 2005'lerde kalmadı mı şekerler? Lütfen. Teşekkürler.
Evet @X alıştığım için onu kullaniyorum diğer temada güzel ama işte vazgeçemiyoruz diğerleri gözlerimi yoruyor şu aralar, sorun benden kaynakli esasında. Şimdi de değiştireyim dedim, 3. tema (yeşil) olanda kaldi böyle geçiş yapmiyor ne zaman ağzimi açsam böyle oluyor işte.![]()
Birkaç şey daha var ancak aklima gelmiyor gelince muhakkak yazacağim.
Ayrica çok kibarısınız Alper bey, teşekkürler.
Foruma giriyorum, sonra tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorum. Bir 50 kere falan. İstemiyorsanız söyleyin gençler!
Merhaba Lanet,
Maalesef devam ediyor, şu an bu mesaja yorum yazmak isterken iki kez site dışına çıktım ve tekrar giriş yaptım ayrıca radyonun sarı butonunu tıkladığım zaman aşağıdaki mesaj çıkıyor. Tarayıcımı da değiştirdim belki düzelir diye fakat sonuç değişmedi.
Bu siteye ulaşılamıyor
radyo.ircforumlari.com.tr ana makinesinin sunucu IP adresi bulunamadı.
Windows Ağ Teşhislerini çalıştırmayı deneyin.
DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN
Sevgili Lanet mobilden giriş yapıyorum, sanki forum biraz sola kaymış gibi. Acaba benimle mi ilgili problem var yoksa teknik bir durum mu? Ana sayfada direk giriş yaptığım zaman forum "sol" tarafa kayık "sağ" taraf kısa gibi, bilgilendirme yaparsan sevinirim. Ben de sorun varsa ne yapmam gerekiyor.
Sevgili Lanet mobilden giriş yapıyorum, sanki forum biraz sola kaymış gibi. Acaba benimle mi ilgili problem var yoksa teknik bir durum mu? Ana sayfada direk giriş yaptığım zaman forum "sol" tarafa kayık "sağ" taraf kısa gibi, bilgilendirme yaparsan sevinirim. Ben de sorun varsa ne yapmam gerekiyor.