Teknik Öneri ve Şikayetleriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü
Sorun bende mi bilmiyorum ama geçenlerde Xander 'da bulamamıştı tarif ettim öyle buldu :)
Profillerde Özel Mesaj Gönder kısmı çok altta gözüküyor haliyle görünmesi biraz güç.
İşaretleyip gösterdim.

Düzeltilirse eğer güzel olur :)
Kolay gelsin.

Hangi browser ı kullanıyorsun? Bende öyle bişey yok Chrome kullanıyorum. Bi sistem özelliklerini atsana bakalım.

Kayıtta kullandığınız doğrulama sistemi çok kötü. Google recaptcha vb bir sistem kullanmanız çok daha iyi olacaktır. Bir diğer tavsiyem isen vbulletin yerine forum büyümeden xenforo tarzı bir sisteme geçmeniz.

• Beğen
Tepkiler: X
Kayıtta kullandığınız doğrulama sistemi çok kötü. Google recaptcha vb bir sistem kullanmanız çok daha iyi olacaktır. Bir diğer tavsiyem isen vbulletin yerine forum büyümeden xenforo tarzı bir sisteme geçmeniz.

Merhaba, öneriniz için teşekkür ederiz. Gerekli düzenlemeler zaman içinde yapılacaktır. iyi forumlar.

Merhaba,

Sitede online göründüğüm halde aslında sitede değildim çünkü site açılmıyordu ya da çok yavaş açılsa bile giriş yapamıyordum. Başka siteler ise rahatlıkla açılıyordu fakat buraya giriş yapamadım, sorun nedir bilemiyorum.

• Beğen
Merabalar cloudflare kurulu degılse kurulsa en azından saldırı oldugunda az çok Önlemiş Olur. (belki kuruludur eğer kurulu ise neden devreye girmıyor ? )

Merhaba,

Sitede online göründüğüm halde aslında sitede değildim çünkü site açılmıyordu ya da çok yavaş açılsa bile giriş yapamıyordum. Başka siteler ise rahatlıkla açılıyordu fakat buraya giriş yapamadım, sorun nedir bilemiyorum.

Merhaba :)

Siteye saldiri vardi o yuzden giris yapamadiniz

Merabalar cloudflare kurulu degılse kurulsa en azından saldırı oldugunda az çok Önlemiş Olur. (belki kuruludur eğer kurulu ise neden devreye girmıyor ? )

Merhaba ;

Bu saldirilar olacaktir, son olanlar malum :) Ben buradan acikca yaziyorum elinizden geleni yapin, yapin ki bizi daha iyi olmaya tesvik etsin.

Tesekkuler :)

Biliyorsunuz meyve veren ağaç taşlanır :)

Hocam, ellerinden gelen herseyi yaparlar, batakliga batan birinin cirpinmalari gibi goruyoruz biz bu durumu. Cirpindikca daha cok batacaklardir.

Merhaba.
Saldirinin zamanlamasi çok manidar neyse ki doğru isler yapildiginin da göstergesi.
Muhabbet olmamasi için söyle bir şey söyleyeyim. Kullandigimiz standart temada gelen bildirim kismini renklendirsek nasil olur? Siyah olduğu icin bazen anlamıyorum bile, telefondan dolayi, yakınlastirdiktan sonra beni anmislar diyorum, kötü aslinda.
Teşekkürler.

Merhaba.
Saldirinin zamanlamasi çok manidar neyse ki doğru isler yapildiginin da göstergesi.
Muhabbet olmamasi için söyle bir şey söyleyeyim. Kullandigimiz standart temada gelen bildirim kismini renklendirsek nasil olur? Siyah olduğu icin bazen anlamıyorum bile, telefondan dolayi, yakınlastirdiktan sonra beni anmislar diyorum, kötü aslinda.
Teşekkürler.

Hemen renklendiriyorum. Güzel düşünceleriniz için ayrıca teşekkürler.

• Beğen
Merhaba.
Teşekkürler.

Azizim sen masaustu temasini kullaniyorsun sanirim :) Suan varsayilan olarak kullandigimiz temada editlere basladik Ocean masaustu temasinida bastan assagi elden gecirecek , muhakkak degerlendirecektir.

Geri