Teknik Öneri ve Şikayetleriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
Youtube videolarında bu görünüyor. Neden acaba?

Ekli dosyalar

• A2B7F1B0-6B3F-4CE6-9E09-02A8F97DFA96.jpeg
    A2B7F1B0-6B3F-4CE6-9E09-02A8F97DFA96.jpeg
    157.7 KB · Görüntüleme: 10
herhangi bir konuya atılacak olan ileti panelinde fotoğraf yükleme paneli şu şekildeyken:

1.jpg

özel ileti gönderme ekranında ise şu şekilde:
2.jpg
ve fotoğrafın linkini oraya ekleyince de çıkan hata.
özel ileti gönderilen paneldeki fotoğraf ekleme kısmının, herhangi bir genel konuya kolaylıkla fotoğraf ekleyebildiğimiz gibi düzeltilmesini talep ediyorum.

herhangi bir konuya atılacak olan ileti panelinde fotoğraf yükleme paneli şu şekildeyken:

Ekli dosyayı görüntüle 70031

Ekli dosyayı görüntüle 70032
özel ileti gönderilen paneldeki fotoğraf ekleme kısmının, herhangi bir genel konuya kolaylıkla fotoğraf ekleyebildiğimiz gibi düzeltilmesini talep ediyorum.
gün için de düzeltilecektir.

Kendi profilimde cevap yazamiyorum,baskasi yazabiliyor ama. Herhangi bir ayar degisikligi de yapmadim. Neden olmus olabilir ?

Kendi profilimde cevap yazamiyorum,baskasi yazabiliyor ama. Herhangi bir ayar degisikligi de yapmadim. Neden olmus olabilir ?
bu ara ufak tefek hatalar veriyor. geçmişi/çerezleri sil, bir dene. sabah butonlar çalışmıyordu silince düzeldi.

• Beğen
Tepkiler: W

Ekli dosyayı görüntüle 70031

Ekli dosyayı görüntüle 70032
Tekrar deneyebilirmisiniz

Geri