Teknik Öneri ve Şikayetleriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
Bu offline ekranını Macbook Chrome üzerinde alıyorum. Adres satırında domaini tekrar enterlayınca girebiliyorum @Chelt

Lütfen gün içerisin de gördüğünüz hatalar olur ise buradan paylaşınız umarım tüm sorunlar çözülmüştür.

Toplist istatistik eklentisinde problem var. Umarım kısa sürede halledersiniz bu sefer.

Öneri olarak şunu söyleyebilirim. Forum oyunlarına atılan yorumlar mesaj sayısına dahil edilmezse, forum daha kaliteli bir yapıya kavuşur, konulara atılan yorumların kalitesi artar.

Teknik olarak da bazen iPad’en girişte hatalar oluyor. Site görüntüleme de hataları verebiliyor.

• Kahkaha
Tepkiler: 0
Öneri olarak şunu söyleyebilirim. Forum oyunlarına atılan yorumlar mesaj sayısına dahil edilmezse, forum daha kaliteli bir yapıya kavuşur, konulara atılan yorumların kalitesi artar.

Teknik olarak da bazen iPad’en girişte hatalar oluyor. Site görüntüleme de hataları verebiliyor.
Uygun görüşmemiştir.

Selam arkadaşlar, mobil giriş yapıyorum ve daha fazla göster çubuğu bende de çalışmıyor bilginiz olsun. Dün çok güzel çalışıyordu, üst üste beş kere iniyordu aşağıya ama bugün maalesef çalışmıyor. Teşekkürler.

Geri