Teknik Öneri ve Şikayetleriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
Bende kaç gündür bu uyarıyı alıyorum. Özellikle telefondan girerken. Bilgisayarda bi sıkıntı olmuyor.

Screenshot_2022-10-12-09-52-37-778_com.opera.browser.jpg

Yetmezmiş gibi aha bu de bu çıkıverdi. Ve forum hızı yavaş. Yazan çıksın abicim forum kasıyor.

Screenshot_2022-10-12-09-52-19-614_com.opera.browser.jpg

imzaya resim eklenmiyor kısıtlamamı var ?
şöyle bir hata var ve ne denediysem olmadı
farklı upload sitelerinden denememe rağmen link seçeneği var sadece ve o da http şeklinde linki yapıştırınca bu hatayı veriyor oysa pcden gözat seçeneği olsa mesaj
yazdığımız seçeneklerdeki gibi hata vermicek sanki
gifde böyle çözebilirseniz sevinirim genel bir sıkıntısı var imzada resim kullanan görmedim bilmiyorum yani.(sanırım bu sebeple)

Screenshot_1.png

@Mahlas

konuya bekleniyorsunuz imzanı gördüm bi sende gördüm resim nasıl oldu tarayıcıdan felanmı ya firefox kullanıyorum

@Mahlas

konuya bekleniyorsunuz imzanı gördüm bi sende gördüm resim nasıl oldu tarayıcıdan felanmı ya firefox kullanıyorum

Hızlı resim sitesinden ''forumlar için'' olan linki kopyalayıp yapıştırmak daha sağlıklı bir yol. Öteki uğraştırabiliyor bu şekilde. İstediğin resmi hızlı resim sitesine yükle ve dediğim şekilde yap.

• Beğen
Tepkiler: Sux
Sizlerden ricam rankların detaylı olarak yetkilerini ve açıklamasını yazmanız. Ben ircten anlamıyorum aşırı derece kafam karıştı. Şef, supervisor, kurucu,admin, board admin vs vs bunlar ne iş yapar kim daha üst yetkili vs

2007 den beri forum hayatındayım hayatımda duymadığım ranklar var kusura bakmayın :(

Ranklar birleştirip daha sade olsa arka plandaki yetkiyi istediğiniz gibi verseniz süper olur neredeyse her üye de başka rank var.

Çok yoğunsunuz biliyorum bi ara bakarsınız artık acelesi yok :)

La foruma iki mesaj üst üste sayfa yenilemeden mesaj atılmıyo mobilde. Adam kalkmış imzama resim ekleyemiyorum diyo. Lükse bak la

• Kahkaha
Tepkiler: 0
La foruma iki mesaj üst üste sayfa yenilemeden mesaj atılmıyo mobilde. Adam kalkmış imzama resim ekleyemiyorum diyo. Lükse bak la

Evet, bir iki gündür mobil temada bu sıkıntıyı ben de yaşıyorum. Sayfa yenileme sıkıntısının yanında bazı alt sayfalarda da mesajlar sayfa yenilemeden iletilmiyor vs. Ciddi bir teknik sıkıntı olmayabilir ama sıkıyor mobilcileri. Buna bir bakın lütfen.

Sizlerden ricam rankların detaylı olarak yetkilerini ve açıklamasını yazmanız. Ben ircten anlamıyorum aşırı derece kafam karıştı. Şef, supervisor, kurucu,admin, board admin vs vs bunlar ne iş yapar kim daha üst yetkili vs

2007 den beri forum hayatındayım hayatımda duymadığım ranklar var kusura bakmayın :(

Ranklar birleştirip daha sade olsa arka plandaki yetkiyi istediğiniz gibi verseniz süper olur neredeyse her üye de başka rank var.

Çok yoğunsunuz biliyorum bi ara bakarsınız artık acelesi yok :)
Ranklar ile ilgili çalışma henüz tamamlanmadı. Tamamlandığında yapmak istediklerimiz kısmında detaylı bilgilendirmeyi yapıyor olacağım

• Beğen
Tepkiler: 0
Çerezlerinizi tüm explorer kapalı olduğunda temizleyip sıfırdan açın
Chelt bey. Hala ayni sorun var: forum donuyor. Giris yaptigimda sayfa yari aciliyor. Yada hemen foruma baglanamiyoeum hata mesaji veriyor
.artik dedenizin hayrina sezen uyenizede yardim etseniz. Yoksaaaa cildircammm

Forum sunucusu çok çok yavaş neden böyle olabilir ?

arkadaşlar düzeltiyoruz hızlı bir şekilde elimizden geldiği kadar sorunu bir kaç güne tam olarak bu sorunlar geçmiş olacaktır

Canım arkadaşlarım öncelikle hepinizi çok seviyorum lakin bu uyarıyı almaktan bıktığımı belirtmek isterim.

Screenshot_20221020-194352_Chrome.jpg

Çerezlerimi temizleyip denilen her şeyi yapmama rağmen mobil temada ne yazık ki ciddi sorunlar söz konusu. :(
Mesaj yazarken yaklaşık 5-6 kere cevapla butonuna basmam gerekiyor....... Sabır gösteriyorum düzelir diyorum ama her 3 4 mesajdan sonra bu uyarı almak beni çok üzüyor. :(
Mutsuzum sayın yönetim anlıyor musunuz?
Kaç gün daha sabır etmem gerektiğini söylerseniz içim biraz rahatlar belki, saygılar. :(

Merhaba @Hüma ,

öncelikle mobil kullanıcılar tarafından bu sorunun yaşandığını biliyoruz. PC kullanıcılarından herhangi bir şikayet gelmedi ki bizde pc ile bağlantı sağlıyoruz. Mobilde kaynaklanan sorun ile ilgili olarak detaylı incelememiz devam etmekte. Sorunun neden kaynaklandığı ile ilgili gerekli tespitleri en kısa zamanda yapmayı düşünüyoruz.

Saygılar.

@Hüma

arkaplan güncellemesi alamadığından uykuya yatıyor kalkması biraz zaman alıyor
mobilde genel hatalardan bu

Geri