Teknik Öneri ve Şikayetleriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
Selam Nick değiştirme süresi 1 seneden 6 ay a inmesi mümkünmüdür? 1 sene çok uzun bir süre gibi geliyor bana benle hemfikir çok üyede vardır büyük olasılık bunun için bir oylama yapsanız ve üyeler buna karar verse güzel olmazmıydı? teşekkürler iyi günler

Selam Nick değiştirme süresi 1 seneden 6 ay a inmesi mümkünmüdür? 1 sene çok uzun bir süre gibi geliyor bana benle hemfikir çok üyede vardır büyük olasılık bunun için bir oylama yapsanız ve üyeler buna karar verse güzel olmazmıydı? teşekkürler iyi günler
Merhaba, şu anda böyle bir düşüncemiz yok ama iştişare edip herhangi bir değişiklik olursa başlık açıp bildiririz bu durumu. İyi günler

shun sistemi foruma entegre edilebiliyorsa kullanışlı olabilir.

:* :emoji_kissing_closed_eyes: yorum beğenme ye şu smileler eklenirse ne guzel olur.
he birde..
Gif eklentisi de eklemeyi düşünüyormusunuz?
smile sekmesinde Gifler olsa mesela belli başlı
örnegin
66e1c4035e86f3eab5d29dc3197a0e26.gif

Şu yazı tipleri renginde güzel normal bir kırmızı tonu yok. Biri turuncuya kaçıyor diğeri bordoya.. Yazı başlıklarını kırmızı yerine mavi yapmak zorunda kalıyoruz bu yüzden..

Bence eski sistem tarzıda bir yazma denetim şeysi yüklenmeli o sistemde yazı tiplerini renklerini yapmak konu düzenlemek daha kolaydı..

Bu tip şeyler yani böyle görünen yazım formatı yok mu?

[COLOR ="Red"] [/ COLOR]

Klasik konu cevaplam paneli yani demek istediğim tam anlatamadım..Bu modernin yanına eklenirse gerçekten çok kullanışlı olur

Şu tonda bi kırmızıyı varsayılan renklere ekleyemez misiniz?

KIRMIZI

shun sistemi foruma entegre edilebiliyorsa kullanışlı olabilir.
Shun sistemi tarzında "kullanıcıyı engelle" seçeneğiniz mevcut.
:* :emoji_kissing_closed_eyes: yorum beğenme ye şu smileler eklenirse ne guzel olur.
he birde..
Gif eklentisi de eklemeyi düşünüyormusunuz?
smile sekmesinde Gifler olsa mesela belli başlı
örnegin
Ekli dosyayı görüntüle 27083
"Beğen" butonu ile alakalı smiley düzenlemesi ve gif smiley düzenlemesi ile alakalı bir çalışma düzenlenebilir diye düşünüyorum. Bunun ile alakalı çalışmayı istişare eder olumlu yönde ilerler ise "IRCForumlari Yönetimi Tarafından Yapılan Duyurular" kısmından duyuru olarak bildirim sağlarım.
Şu yazı tipleri renginde güzel normal bir kırmızı tonu yok. Biri turuncuya kaçıyor diğeri bordoya.. Yazı başlıklarını kırmızı yerine mavi yapmak zorunda kalıyoruz bu yüzden..

Bence eski sistem tarzıda bir yazma denetim şeysi yüklenmeli o sistemde yazı tiplerini renklerini yapmak konu düzenlemek daha kolaydı..

Bu tip şeyler yani böyle görünen yazım formatı yok mu?

[COLOR ="Red"] [/ COLOR]

Klasik konu cevaplam paneli yani demek istediğim tam anlatamadım..Bu modernin yanına eklenirse gerçekten çok kullanışlı olur

Şu tonda bi kırmızıyı varsayılan renklere ekleyemez misiniz?

KIRMIZI
Öneri olarak sunduğunuz CSS kodu forumda geçerli, kullanabilirsiniz. Forum sitesinin XenForo sistemine ait renklendirme kodlamasına ek olarak kutucuk şeklinde renk eklenmesi ve farklı bir yazı denetim kodlaması söz konusu değil.

Irc Forumları Arşiv - Geri Dönüşüm kutusu bölmünü göremiyorum.
Bu kısma ve eğer varsa herhangi bir konuya karşı eskiden kalma yasağım varsa kaldırılmasını istiyorum. Teşekkürler şimdiden..

Merhaba wifi ile bağalanamıyorum ip no ya üyeyi yıldır seçneğini mi tıkladınız yanlişlikla yoksa ben sizin beni sevdiğinizi biliyorum çerezler temiz farklı browser denedim hep aynı

tşk

Irc Forumları Arşiv - Geri Dönüşüm kutusu bölmünü göremiyorum.
Bu kısma ve eğer varsa herhangi bir konuya karşı eskiden kalma yasağım varsa kaldırılmasını istiyorum. Teşekkürler şimdiden..
Herhangi bir yasak, kullandığınız kullanıcı adına yok. Belirttiğiniz kısım üyelere kapalı alan.
Merhaba wifi ile bağalanamıyorum ip no ya üyeyi yıldır seçneğini mi tıkladınız yanlişlikla yoksa ben sizin beni sevdiğinizi biliyorum çerezler temiz farklı browser denedim hep aynı

tşk
Kullanmış olduğunuz kullanıcı adına dair herhangi bir kısıtlama mevcut değil. Tekrar kontrol sağlayıp deneyin.

merhaba benim sadece sorum var.
mesajlarımızın beğenilmesi yahut tepki verilmesini kapatabiliyor muyuz?

Merhaba

Sanırım mesajlarınızın beğenildiği zaman size bildirim gelmesin istiyorsunuz .
Bildirimlerinizin size gelmesini istemiyorsanız Beğeni vs gibi durumlarınızin

Profilinize tıklayınız orada bulunan 'TERCIHLER ' bölümünden düzenleme yapabilirsiniz

Screenshot_20210228-185645_Chrome.jpg

Screenshot_20210228-185702_Chrome.jpg

Kolay gelsin .
merhaba benim sadece sorum var.
mesajlarımızın beğenilmesi yahut tepki verilmesini kapatabiliyor muyuz?

• Kalp Gözler
Tepkiler: Sux
Merhabalar;
Bu kısımda konuya giren üyeleri göremiyorum.
Nasıl düzeltebilirim veya ne zaman düzelecek?

1615545733333.png

Prenses üyelik altında elmas üyelik özelliklerini kullanamayacaksam prenses üyeliğimi alır mısınız..

@Sade ;

Bahsedilen uye grubu yetkilendirmeleri konusu sistem değişikliğinden once yapilmis bir bilgilendirme konusudur. Konu basligini takip ettiginiz takdirde gerekli aciklamayi yaptik.

Suan ki sistem uzerinde bu sekilde yetkilendirme avantajlari maalesef yok.

Hasili kelam, ben yinede prenses uye rankinizi talebiniz uzerine aldim.

Nick değiştirme süresi 6 ay olsa daha iyi olur.. 1 sene gerçekten çok uzun.. Ya da 1 sene oluyorsa bile o 1 sene içinde herhangi bir zamanda bir önceki nicke dönüş hakkı verilmeli..

Foto yüklenmiyor, hata veriyor.

Geri