Teknik Öneri ve Şikayetleriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
Avatar görsellerinin Devlet arması yahut bayrak gibi ölçüye tabi tutulmadan, istenilen tüm görselleri ekleyebileceğimiz güzel bir Dünya istiyorum.

Avatar görsellerinin Devlet arması yahut bayrak gibi ölçüye tabi tutulmadan, istenilen tüm görselleri ekleyebileceğimiz güzel bir Dünya istiyorum.
Avatarların boyutlandırma ölçüsü dışına çıktığında bozuk görüneceğinden, öngörülen ölçülerde avatar seçmeniz sizler ve forum sistemi için uygun olacaktır.

Hesabını yavaşlatılma ya da yönlendirmeler yapılan üyeler var mı? Çünkü iki hesap arasında hiçbir fark olmamasına rağmen birinde girilmiyor diğerinde giriliyor. Olay sadece teknik meseler olduğuna emin misiniz?

Hesabını yavaşlatılma ya da yönlendirmeler yapılan üyeler var mı? Çünkü iki hesap arasında hiçbir fark olmamasına rağmen birinde girilmiyor diğerinde giriliyor. Olay sadece teknik meseler olduğuna emin misiniz?

Sen multi uyelik kullaniyorsun ve forumda bu yasaktir.

Aslında birde ses kaydı atabilsek foruma ne güzel olurdu..fotoğrafları hızlı resim yükleme kullanmadan artık yükleyebiliyoruz, ses kaydı neden olmasın dimi ? Olabilir mi acaba ?

Aslında birde ses kaydı atabilsek foruma ne güzel olurdu..fotoğrafları hızlı resim yükleme kullanmadan artık yükleyebiliyoruz, ses kaydı neden olmasın dimi ? Olabilir mi acaba ?

Merhaba, evet tabi ki yukleyebiliriz yalniz sorun su ki bu ve benzeri eklentilerin tamami forumun database agirligini arttiracaktir.

Yani mesela suan resimler upload edilmeden yuklendigi icin icin direkt olarak forum database’ini buyutuyor. Bu kullanici icin bir kolaylik bunda hemfikiriz.

Buna birde video veya ses kaydi eklersek uzun vadede ya belirli bir sure sonra silmemiz lazim yada cok ciddi bir veri yukunu kabullenmemiz gerekiyor.

Sen multi uyelik kullaniyorsun ve forumda bu yasaktir.
X yanilmiyorsam, bu arkadas baska bir konuya yazmisti. Sanirim, obur nickiyle girmekte sorun yasadigi icin, yeni bir nick aldigini belirtmisti ama hangi konuda oldugunu hatirlamiyorum su an. Sirf o yuzden banladiysaniz, bir baksaniz iyi olabilir. @Run, sen hatirliyor musun? O konustugunuz kisi, bu nickteki arkadas miydi?

X yanilmiyorsam, bu arkadas baska bir konuya yazmisti. Sanirim, obur nickiyle girmekte sorun yasadigi icin, yeni bir nick aldigini belirtmisti ama hangi konuda oldugunu hatirlamiyorum su an. Sirf o yuzden banladiysaniz, bir baksaniz iyi olabilir. @Run, sen hatirliyor musun? O konustugunuz kisi, bu nickteki arkadas miydi?

Merhaba, kendisi zaten foruma giris yapmasi yasaklanmis bir uyedir. Ilginiz icin tesekkurler.

Bildirimlerim gelmiyor sayin yöneticiler.

Bazen siteye giriş zor oluyor, Browser açmıyor hata gösteriyor

ilgileniyorum bu durumda birazdan normale doner.

Bazen saldırı oluyor o yuzden anlık yavaslamalar yasanabiliyor cok sorgudan dolayı. 2*3 dakka gecmeden tekrar deneyebilirsiniz
Umarım bir çare bulursunuz. Devamlı deniyorum ama tabiiki can sıkıyor doğrusu. Cevabınız için ayrıca teşekkürler.

Bilgisayarda da çok büyük geliyordu bana telefonda daha büyükmüş.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20200820-011339.png
    Screenshot_20200820-011339.png
    439.4 KB · Görüntüleme: 8
Son mesaja git butonu tam anlamıyla çalışmıyor bir kaç sayfa önceye gidiyor . Belki kolay çözülebilir

Son mesaja git butonu tam anlamıyla çalışmıyor bir kaç sayfa önceye gidiyor . Belki kolay çözülebilir
Görüntülemediginiz mesajları gösteriyor sisttem direkmen. Son mesaja gitmek için önceki sonraki yada rakama tıklayıp son sayfa numarasını yazmalısınız.
D083E986-9B05-4591-ABF3-E4AE9018375D.png

Bu ozellik anlik degil de daha once basligi ziyaret edenler. "KONUYU GORUNTULEYEN UYELER:" diye degistirilirse daha anlamli olur bence.

20200826_011952.jpg

Geri