Teknik Öneri ve Şikayetleriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
rumuz değişim sürecinin ilk 15 gününde cayma hakkı tanınması mantığa yatkın.

mesajı yazıp cevap yaz butonuna 2 kere tıklayınca aynı mesaj 2 kere gidiyor. 4 kere tıklarsam aynı mesaj 4 kere bile gidebiliyor bunu engellemek için bi saniye sınırı veya aynı mesajı 1 dakika içinde tekrar gönderemezsiniz gibi bir ayarlama yapabilirsiniz

Ben telefondan girince artık smile butonu resim ekle butonlarını aktif olarak kullanamıyorum neden? Birde cevaplarım uzun yazınca sayfa kendi kendine yeniliyor yazdığım bütün cümleler gidiyor :(

Sayın yöneticiler sıkıntı hala devam ediyor. Tünelin sonunda ışık gözükmüyor mu? Her girişte ve devamında sıkıntı yaşamaya alışmak mı gerekiyor?

Sayın yöneticiler sıkıntı hala devam ediyor. Tünelin sonunda ışık gözükmüyor mu? Her girişte ve devamında sıkıntı yaşamaya alışmak mı gerekiyor?
Sorununuz nedir tam olarak?

mesajı yazıp cevap yaz butonuna 2 kere tıklayınca aynı mesaj 2 kere gidiyor. 4 kere tıklarsam aynı mesaj 4 kere bile gidebiliyor bunu engellemek için bi saniye sınırı veya aynı mesajı 1 dakika içinde tekrar gönderemezsiniz gibi bir ayarlama yapabilirsiniz

Siz bir kere tıklayın mesaj gonderme aralıgını duzenliyorum ben.

Ben telefondan girince artık smile butonu resim ekle butonlarını aktif olarak kullanamıyorum neden? Birde cevaplarım uzun yazınca sayfa kendi kendine yeniliyor yazdığım bütün cümleler gidiyor :(
1599380718524.png

BB KODU DEĞİŞTİR kısmına 1 kere tıklarsanız düzelecektir.

Sorununuz nedir tam olarak?

Siz bir kere tıklayın mesaj gonderme aralıgını duzenliyorum ben.

Ekli dosyayı görüntüle 15102

BB KODU DEĞİŞTİR kısmına 1 kere tıklarsanız düzelecektir.
Lütfen güvenlik kontrolünü tamamlayın diyor ve aşağıda insanmısınız veya robotmusunuz seçeneklerinden insanim seçeneğine tuşladıktan sonra karşına araba, otobüs veya uçak resimleri çıkıyor ve herhangi birisini iki sefer doğru yanıtlarsan siteye giriş oluyor.

Lütfen güvenlik kontrolünü tamamlayın diyor ve aşağıda insanmısınız veya robotmusunuz seçeneklerinden insanim seçeneğine tuşladıktan sonra karşına araba, otobüs veya uçak resimleri çıkıyor ve herhangi birisini iki sefer doğru yanıtlarsan siteye giriş oluyor.

Dostum sen yurtdisindan bağlandigin icin muhtemelen bu sorunu yasiyorsun. Maalesef bunun suan icin kaldirmamiz zor gozukuyor, zira forum yogun saldiri altinda. Acik tutabilmek icin şüphenilen ip adreslerine bu sorguyu gonderir.

Umarim aciklayici olmustur.

Dostum sen yurtdisindan bağlandigin icin muhtemelen bu sorunu yasiyorsun. Maalesef bunun suan icin kaldirmamiz zor gozukuyor, zira forum yogun saldiri altinda. Acik tutabilmek icin şüphenilen ip adreslerine bu sorguyu gonderir.

Umarim aciklayici olmustur.
Teşekkür ederim ama benim ip adresin şüpheli olması tabiiki beni üzüyor. Ben kim saldırmak kim

trrnet alt yapısı kullanarak, tarayıcı aktarması ile sisteme giriş yapıyorum.

2 gündür insan mısınız? kontrolü yapılıyor ve çok gurur kırıcı : ss
eskiden robot olmadığınızı kanıtlayon diyordu o güzeldi : dd

neyse.. gün içerisinde (5-6 defa) sayfa yenilediğimde de sistem dışına atıp kontrol istiyor.
elime yapıştığından değil de bana özel durum mu merak ettim.

Bende de ayni dueum var siteye gunde kac defa girersem hep robot kontrolu cikiyor. İP'de ayni niye bu kadar kasiyorsa. Bizimkileri guvenli listeye falan alabilseniz super olur.

Robotmusunuz sorusu ve arkasından her uçağa tıkla veya arabaya tıkla,... ve sonrasında kontrol yapıp ancak öyle girebilmek bayağı baymaya başladı. Bir değil iki değil her seferinde böyle oluyor. Yokmu bunun bir çaresi "hey" yöneticiler?

Robotmusunuz sorusu ve arkasından her uçağa tıkla veya arabaya tıkla,... ve sonrasında kontrol yapıp ancak öyle girebilmek bayağı baymaya başladı. Bir değil iki değil her seferinde böyle oluyor. Yokmu bunun bir çaresi "hey" yöneticiler?
Diger başlıkta cevap vermiştik doktor climax birşeyler denemiş olmuş 3 kere yanlış girince çıkmıyor dedi linkte https://www.ircforumlari.com.tr/konu/sikayetleriniz.34/page-35#post-2512568

Denermisiniz sizde bu şekilde?

Bu uyariyi bugun aldiniz mi?

la dedim, bu adamlar online ama online simgesi yok, nasıl oluyor ki?
meğer gizlilik ayarlarından değiştiriyorlarmış.
ben bunu daha yeni öğrendim :/
öğrenir öğrenmez de değiştirdim ve artık bende de gözükmüyordu.
forumda nerede ne halt yediğimi kimse görmüyordu, evet!
ama birkaç gündür o özellik aktif olduğu halde, yani kutucuk tikli olmadığı halde çevrimiçi simgesi gözüküyor.
ya da bana mı gözüküyor sadece, bilemedim.
nedir mevzu acaba?

la dedim, bu adamlar online ama online simgesi yok, nasıl oluyor ki?
meğer gizlilik ayarlarından değiştiriyorlarmış.
ben bunu daha yeni öğrendim :/
öğrenir öğrenmez de değiştirdim ve artık bende de gözükmüyordu.
forumda nerede ne halt yediğimi kimse görmüyordu, evet!
ama birkaç gündür o özellik aktif olduğu halde, yani kutucuk tikli olmadığı halde çevrimiçi simgesi gözüküyor.
ya da bana mı gözüküyor sadece, bilemedim.
nedir mevzu acaba?

Buradan bakınca sende o simge görünmüyor.

Geri