Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Avatarların boyutlandırma ölçüsü dışına çıktığında bozuk görüneceğinden, öngörülen ölçülerde avatar seçmeniz sizler ve forum sistemi için uygun olacaktır.Avatar görsellerinin Devlet arması yahut bayrak gibi ölçüye tabi tutulmadan, istenilen tüm görselleri ekleyebileceğimiz güzel bir Dünya istiyorum.
Hesabını yavaşlatılma ya da yönlendirmeler yapılan üyeler var mı? Çünkü iki hesap arasında hiçbir fark olmamasına rağmen birinde girilmiyor diğerinde giriliyor. Olay sadece teknik meseler olduğuna emin misiniz?
Aslında birde ses kaydı atabilsek foruma ne güzel olurdu..fotoğrafları hızlı resim yükleme kullanmadan artık yükleyebiliyoruz, ses kaydı neden olmasın dimi ? Olabilir mi acaba ?
X yanilmiyorsam, bu arkadas baska bir konuya yazmisti. Sanirim, obur nickiyle girmekte sorun yasadigi icin, yeni bir nick aldigini belirtmisti ama hangi konuda oldugunu hatirlamiyorum su an. Sirf o yuzden banladiysaniz, bir baksaniz iyi olabilir. @Run, sen hatirliyor musun? O konustugunuz kisi, bu nickteki arkadas miydi?Sen multi uyelik kullaniyorsun ve forumda bu yasaktir.
X yanilmiyorsam, bu arkadas baska bir konuya yazmisti. Sanirim, obur nickiyle girmekte sorun yasadigi icin, yeni bir nick aldigini belirtmisti ama hangi konuda oldugunu hatirlamiyorum su an. Sirf o yuzden banladiysaniz, bir baksaniz iyi olabilir. @Run, sen hatirliyor musun? O konustugunuz kisi, bu nickteki arkadas miydi?
Tesekkur ederim X. Ben durumun arka planini bilmiyordum zaten : ))Merhaba, kendisi zaten foruma giris yapmasi yasaklanmis bir uyedir. Ilginiz icin tesekkurler.
Bildirimlerim gelmiyor sayin yöneticiler.
Bazen siteye giriş zor oluyor, Browser açmıyor hata gösteriyor
Umarım bir çare bulursunuz. Devamlı deniyorum ama tabiiki can sıkıyor doğrusu. Cevabınız için ayrıca teşekkürler.ilgileniyorum bu durumda birazdan normale doner.
Bazen saldırı oluyor o yuzden anlık yavaslamalar yasanabiliyor cok sorgudan dolayı. 2*3 dakka gecmeden tekrar deneyebilirsiniz
Bu smile hiç yok @X eklenmesini istemiştim.Bu smileyleri isimlendirmeyi uzun zamandir dusunuyorum. Yakinda bir konu acacagim, nicklerinize smiley secebileceginiz.