Teknik Öneri ve Şikayetleriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
Bende modern temayi kullaniyorum tam olarak sorun nedir? Biraz detaylandirabilirmisin yardimci olmaya calisayim

Şöyle oluyor, örneğim girdim ve 5 bildirimim var. 2 si alıntı 3 ü beğeni diyelim. Alıntı bildirimlerini açmak için tıkladığımda, beğenilerimin bildirimi de gidiyor. Ben bakmamış olsam bir daha bildirimler neredeydi bilemem. Bu arada hep olmuyor. Arada oluyor. Belki de normal olan budur şu an emin olamadım. Aman bi şey olmaz. En kötü hepsini gezer bulurum bildirimlerimi!

• Beğen
Tepkiler: X
Diziler Ve Sinema Bölümünü Biraz Daha Detaylı Olabilir Mesela

bir de ek olarak profil isimlerimiz bannerların altında kalıyor.

benim bahsettiğim olay default temada modernv1 e geçince düzeldi.

Merhaba yetkililer, linkteki koyu tema çok güzel gözüküyor, bu temaya benzer bir şey ekleyecek misiniz?
Diziler Ve Sinema Bölümünü Biraz Daha Detaylı Olabilir Mesela
bir de ek olarak profil isimlerimiz bannerların altında kalıyor.

Merhaba suan icin stabil calisan iki tema ve default temamiz var, herhangi bir tema eklemeyecegiz yakin tarihte.

Ilgi ve alakaniz icin tesekkur ederim.

yani karanlık mod ya da siyahlı bir şey yok mu gözü ağlayanlar için @x bey :(

Tercihler sayfasında şöyle bir hata alıyorum...

Template errors
  • Template public:account_preferences: Accessed unknown getter 'kl_em_wordcount_mode' on XF:User[740] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:190)

Ana sayfa butonuna bastigimda otomatik olarak logout ediyor sistem beni.
Beni istemiyorsaniz soyleyin girmeyeyim ehehe .p
Saka bir yana hem mobilden hem de bilgisayarda ayni sorunla karsilastim, ilgilenebilir misiniz? Tesekkurler

Ana sayfa butonuna bastigimda otomatik olarak logout ediyor sistem beni.
Beni istemiyorsaniz soyleyin girmeyeyim ehehe .p
Saka bir yana hem mobilden hem de bilgisayarda ayni sorunla karsilastim, ilgilenebilir misiniz? Tesekkurler

Bunun sebebi beni hatirla kutucuğunu kullanmamaniz.

Selam arkadaşlar sürekli gece modunu kullanıyorum ve çok güzel. Tek bir sıkıntı var mavi renkli yönetici arkadaşlar hem göz yoruyor hem de net görünmüyor. Diğer yönetici renkleri gayet iyi ama mavi renk sıkıntılı. Sıcak renklerden herhangi birisi daha uygun olur diye düşünüyorum, teşekkürler.

Geri