ne
Elmas Üye
Lütfen alakayı anlatır mısın? Ben bi bağlantı kuramadım Sjsjsjtek elle yumurta kırabilenlerin ayakları terstir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Lütfen alakayı anlatır mısın? Ben bi bağlantı kuramadım Sjsjsjtek elle yumurta kırabilenlerin ayakları terstir
Cinlerin ayakları ters olur, yumurtayı tek elle kırabilenler ise ancak cin olabilir. Normal bi insan olamaz benim nezdimdeLütfen alakayı anlatır mısın? Ben bi bağlantı kuramadım Sjsjsj
Sen ciddisin ?Cinlerin ayakları ters olur, yumurtayı tek elle kırabilenler ise ancak cin olabilir. Normal bi insan olamaz benim nezdimde
Tabii ki değilim =)Sen ciddisin ?))
Ben onu yaparken ayağımla da dolabın kapağını kapatıyorum…Bu işin zirvesi bir elle yumurtayı kırarken diğer elle çırpıcıyla karıştırmayı sürdürmektir. Gerçi bu zirvede biraz yalnız kalmış olabilirim.......
O zaman zirve demiyelim de tümsek diyelim.... Ben kafamı kaldırmadığım için bir an zirveye ulaştım sanmışım......Ben onu yaparken ayağımla da dolabın kapağını kapatıyorum…
Cadı! cadı bu. YakalımBen onu yaparken ayağımla da dolabın kapağını kapatıyorum…
Emin ol birkaç kişi benimle beraber senin için aynı şeyi düşünüyoruzÇok garipsiniz
Emin ol birkaç kişi benimle beraber senin için aynı şeyi düşünüyoruz