Tek el ile yumurta kırmak

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
aynen kanka herkes tek eliyle yimirta kırabiliyor aynen video cekinde yayinlayin desek ölü taklidi yaparsiniz

İki elinle bi ..doğrultmadın derler sonra kırmasak resil oluruz..

ahlaksız olarak dövmezseniz eğer tek elle kopça açmak diye okudum. konu yumurtaymış. allah affetsin.

Napıyon yumurtaya kafa mı atıyon napıyon? Sen berbat bi yumurtasın, leş gibisin, sen bi tavuğun bokusun diyip rencide ederek mi kırıyon yumurtayı?

Neyse gideyim de yumurta kırayım. Dilimle.
Of ya. Çok iyi geldi bu yazı. Güldürdün valla : )

yumurtayı catlattiktan sonra üstte kalan yarısını baş ve işaret parmagimizla tutuyoruz. altta kalan yarısını da yüzük parmağınızla tutup bi tarafını üste, diğer tarafını da aşağıya doğru çekiyoruz ve hooop..
mission completed..

kırdınız da noldu yani şimdi iki gündür şov yapıyorsunuz… önemli olan doğal gözüksün diye sokaktan toplanan kuş boklarını buladıkları yumurtaları boklu kısmına değmeden kırmaktır. ben kırıyorum değmeden…

• Üzgün
Tepkiler: ne
kırdınız da noldu yani şimdi iki gündür şov yapıyorsunuz… önemli olan doğal gözüksün diye sokaktan toplanan kuş boklarını buladıkları yumurtaları boklu kısmına değmeden kırmaktır. ben kırıyorum değmeden…
Bunu bildiğin halde o yumurtaları satın mı alıyorsun , neyse iyi geceler ;d

Tezgaha vurduktan sonra parmaklarınızı sağ sol yönünde ayırmanız gerekiyor, limon sıkar gibi ezerseniz kabukları içine düşer… bastırmayın yumurtaya .dd

Geri