Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
E mis gibi işte. Olm lahana yiyen adamın osuruğu anestezi etkisi gösterir lan. Yenir mi oya konuşan da kastamonulu.
içli pilav yiyorlar. etli kesme hamurları var.
ben bilmem abi.E mis gibi işte. Olm lahana yiyen adamın osuruğu anestezi etkisi gösterir lan. Yenir mi o
taze fasulye gerçekten tazeyken güzeldir. bu fasulyenin turşusunun da kavurması var mesela, of başa bela karadenizlilik… o da fena değil ama bi tek rahmetli anneannem güzel yapardı hepsini. laricim babaannene de sevgilerimizi sunalım hissedeler bir yerlerden <3
bu arada daha geçen ay deneyimlediğim için kastamonu’nun etli ekmeği > konya’nın etli ekmeği diyerek ayrılıyorum. kara lahanalar kapatılsın.
Karadenizin yemeği yok bırak şimdi zorlama övme doğuya geltaze fasulye gerçekten tazeyken güzeldir. bu fasulyenin turşusunun da kavurması var mesela, of başa bela karadenizlilik… o da fena değil ama bi tek rahmetli anneannem güzel yapardı hepsini. laricim babaannene de sevgilerimizi sunalım hissedeler bir yerlerden <3
bu arada daha geçen ay deneyimlediğim için kastamonu’nun etli ekmeği > konya’nın etli ekmeği diyerek ayrılıyorum. kara lahanalar kapatılsın.
yoo bi sürü yemeği var ama ben sevmiyorum çoğunu, övmüşlüğüm hele hiç yok. boş bi yorum...Karadenizin yemeği yok bırak şimdi zorlama övme doğuya gel
Gönlümü aldınmalatya usulü kömbe