Taze Fasulye

🕒 Konu sahibi 18 saat önce aktifti
ya konuşan da kastamonulu.
içli pilav yiyorlar. etli kesme hamurları var.

bu arada oturak fasulye olursa kılçıksız oluyor.
elit bir birey olarak böyle köylü bilgilerimiz de mevcut.

taze fasulye gerçekten tazeyken güzeldir. bu fasulyenin turşusunun da kavurması var mesela, of başa bela karadenizlilik… o da fena değil ama bi tek rahmetli anneannem güzel yapardı hepsini. laricim babaannene de sevgilerimizi sunalım hissedeler bir yerlerden <3

bu arada daha geçen ay deneyimlediğim için kastamonu’nun etli ekmeği > konya’nın etli ekmeği diyerek ayrılıyorum. kara lahanalar kapatılsın.

taze fasulye gerçekten tazeyken güzeldir. bu fasulyenin turşusunun da kavurması var mesela, of başa bela karadenizlilik… o da fena değil ama bi tek rahmetli anneannem güzel yapardı hepsini. laricim babaannene de sevgilerimizi sunalım hissedeler bir yerlerden <3

bu arada daha geçen ay deneyimlediğim için kastamonu’nun etli ekmeği > konya’nın etli ekmeği diyerek ayrılıyorum. kara lahanalar kapatılsın.

turşu kavurmasını da çok güzel yapardı bizimki:d allah hepsine rahmet eylesin, nurlar içinde uyusunlar. babaannemi severdim, tam karadeniz kadınıydı, ben duygusala bağladım… insan karadenizliliği seçemiyor melocum ama bence çok tatlılar… kara lahanalar kırmızı çizgimizdir diyerek ayrılıyorum konudan.

Ayşe kadın fasulye en hızlı pişeni ve lezzetli olanıymış bizimkiler öyle söylüyor

Karadenizin yemeği yok bırak şimdi zorlama övme doğuya gel

IMG_20230818_213644.jpg
Çok severim
Kaynanam yolladi bahçeden
Dondurucuya da koydum missss

Karadenizin yemeği yok bırak şimdi zorlama övme doğuya gel
yoo bi sürü yemeği var ama ben sevmiyorum çoğunu, övmüşlüğüm hele hiç yok. boş bi yorum...
şu an çok tokum beni yemek konularından uzak tutun. malatya usulü kömbe doğu yemeklerinin çoğunu döver bu arada.

Tokum ama yine de canım çekti. Çocukken çok üzülürdüm bu sahnede.

Geri