Tayt giyerken yapılan 9 hata

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Tayt giymenin prenseslikle.ne alakasi var pislik zihinlerinizi buraya aktariyorsunuz cinsel organları belli eden ve dikkat etmeyen tayt giyen kadinlar benimde göz zevkimi bozar ama ne sen ne ben buna bile karisip eleştiri yapma hakkına sahip değiliz olamayız. Kendince edep ahlak masasi kurdun sanırım sen de oyna kendine kendine hakkindir 🐦
Ya hu bu ne böyle bu nasıl bir hazımsızlık bırakınız bizler de fikrimizi beyan edelim. Kimseyi eleştirmeden sadece taytsı fikirleri tartışıyoruz. Herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil netice 😉😂
Nezaketimi sergileyerek size gülümü de verip çıkayım bakın soda da ikram edebilirdim 😂
relax olun canım tahammül iyidir 🌹🌹🌹

Ya hu bu ne böyle bu nasıl bir hazımsızlık bırakınız bizler de fikrimizi beyan edelim. Kimseyi eleştirmeden sadece taytsı fikirleri tartışıyoruz. Herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil netice 😉😂
Nezaketimi sergileyerek size gülümü de verip çıkayım bakın soda da ikram edebilirdim 😂
relax olun canım tahammül iyidir 🌹🌹🌹
E tabi haklısınız ne bu hazimsizlik yazıma atıfta bulunmasaydiniz yoksa sizinle ne gibi bir işim olabilir önce siz hazimsizlik ettiniz ama sakin sarıkız içmeyin beypazari için CANİM ŞÜHEDA beypazari iyidir öptüm bay 💋

E tabi haklısınız ne bu hazimsizlik yazıma atıfta bulunmasaydiniz yoksa sizinle ne gibi bir işim olabilir önce siz hazimsizlik ettiniz ama sakin sarıkız içmeyin beypazari için CANİM ŞÜHEDA beypazari iyidir öptüm bay 💋
Yok canım ben kimsenin yazısına atıfta bulunmadım. Akıllı uslu evimde oturup demokratik ve özgürlükçü ülkemin bana verdiği hakları kullanarak fikrimi beyan ettim .Geriye dönüp bakarsanız sizin bir anda atarlanmanızla başlayan bir süreçle sodaya kadar geldik . 😂 İftar yemeğini hazmetmek için içiyorum sağ olun . Başka da hazımsızlığım yok çok şükür ben de öpüveriyorum sizi neee hanım 😂😘

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Yok canım ben kimsenin yazısına atıfta bulunmadım. Akıllı uslu evimde oturup demokratik ve özgürlükçü ülkemin bana verdiği hakları kullanarak fikrimi beyan ettim .Geriye dönüp bakarsanız sizin bir anda atarlanmanızla başlayan bir süreçle sodaya kadar geldik . 😂 İftar yemeğini hazmetmek için içiyorum sağ olun . Başka da hazımsızlığım yok çok şükür ben de öpüveriyorum sizi neee hanım 😂😘
memleketimden dolayi kanımda geziyor atar kusura bakmayin şüheda hanim bende size koridordan özgür beyanat verdim ama ben ayaktayim efendim iftar yemeğinde lütfen Yavaş yavaş yeyin afiyet olsun. Rujlu öpmediniz inşallah.......

memleketimden dolayi kanımda geziyor atar kusura bakmayin şüheda hanim bende size koridordan özgür beyanat verdim ama ben ayaktayim efendim iftar yemeğinde lütfen Yavaş yavaş yeyin afiyet olsun. Rujlu öpmediniz inşallah.......
Oruçken ruj kullanmıyorum canım ama söz bayramda kırmızı rujumu sürüp yanağınıza bir buse kondurayım. 😂
( Böyle düzeyli kaos da çok hoş oluyor herkese örnek olmalıyız ne hanımcığım )

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Oruçken ruj kullanmıyorum canım ama söz bayramda kırmızı rujumu sürüp yanağınıza bir buse kondurayım. 😂
( Böyle düzeyli kaos da çok hoş oluyor herkese örnek olmalıyız ne hanımcığım )
Flormarin kırmızı rengi olsun lütfen 😊

Evet biz örnek bir tartışma yaşadık @Favela ve @Aze üzüldü ama olsun 🤪

Tayt giymenin prenseslikle.ne alakasi var pislik zihinlerinizi buraya aktariyorsunuz cinsel organları belli eden ve dikkat etmeyen tayt giyen kadinlar benimde göz zevkimi bozar ama ne sen ne ben buna bile karisip eleştiri yapma hakkına sahip değiliz olamayız. Kendince edep ahlak masasi kurdun sanırım sen de oyna kendine kendine hakkindir 🐦
Şüheda bu cevabın altında kalmaz bildiğim kadarıyla
şuhuya zihniyetin pislik demiş serçecim

Bizde tayt, bikini ve iç çamaşırı konuları her daim düzeylidir. Ne zaman ki çorap giyip giymemekten konu açılıyor, wauuuw! Neler neler...

Şüheda bu cevabın altında kalmaz bildiğim kadarıyla
şuhuya zihniyetin pislik demiş serçecim
Ah bu Ramazan ve oruç akabinde İslam dinine mensup biri olmak insanı hoşgörü abidesine çeviriyor çok şükür..sonu iyilikle bitecekse gören gözler bazen görmemeyi tercih ediyor. Kötülükle gelene iyilikle cevap ver demiş peygamber .. arada fitne fesatlık yapmasan mı kedi bey 😉😃

Flormarin kırmızı rengi olsun lütfen 😊

Evet biz örnek bir tartışma yaşadık @Favela ve @Aze üzüldü ama olsun 🤪
aferin kızlar hep böyle olun.... sorun yaşanır farklı fikirler çatışır önemli olan gün sonunda barış imzalayabilmek... (bugün de eli boş döndük)

6. Elbise ya da etek altına tayt giymeyin

2000'li yıllarda etek ya da elbise altına tayt giymek gerçekten bir çılgınlıktı. Bu trend nihayet uzak geçmişin bir parçası gibi göründükten sonra, insanlar bu tarzın biraz aşırı ve kafa karıştırıcı olabileceğini fark ettiler. Eğer tayt giyerken hem rahat hem de zarif görünmek istiyorsanız, bir deri ceket ve birkaç aksesuar kullanarak harika bir görünüm ortaya koyabilirsiniz. Unutmayın, 2000'ler modasından uzak durun.

GIYERIM !

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Geri