Tayt giyerken yapılan 9 hata

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
6. Elbise ya da etek altına tayt giymeyin

2000'li yıllarda etek ya da elbise altına tayt giymek gerçekten bir çılgınlıktı. Bu trend nihayet uzak geçmişin bir parçası gibi göründükten sonra, insanlar bu tarzın biraz aşırı ve kafa karıştırıcı olabileceğini fark ettiler. Eğer tayt giyerken hem rahat hem de zarif görünmek istiyorsanız, bir deri ceket ve birkaç aksesuar kullanarak harika bir görünüm ortaya koyabilirsiniz. Unutmayın, 2000'ler modasından uzak durun.

GIYERIM !
Wayt

Soba borusu gibi bacaklarınızla giymeyin şunu. fit olan giysin.

Dokuz madde ne böyle, biz sonuca bakan insanlarız.
Yakışana uzun bakar, yakışmayandan edeplice çeviririm gözlerimi. :)

Ah bu Ramazan ve oruç akabinde İslam dinine mensup biri olmak insanı hoşgörü abidesine çeviriyor çok şükür..sonu iyilikle bitecekse gören gözler bazen görmemeyi tercih ediyor. Kötülükle gelene iyilikle cevap ver demiş peygamber .. arada fitne fesatlık yapmasan mı kedi bey 😉😃
aşk olsun şuhu hanım fitne mi yaptık şimdi.
sen de tırstım demiyon da xd
ben olsam ben de serçeden korkarım yalan yok tabi.
akşam bu konuyu güllaç yiyerek tartışabiliriz serçeyi de çağırırız Nike pro taytını giyip gelsin.

aşk olsun şuhu hanım fitne mi yaptık şimdi.
sen de tırstım demiyon da xd
ben olsam ben de serçeden korkarım yalan yok tabi.
akşam bu konuyu güllaç yiyerek tartışabiliriz serçeyi de çağırırız Nike pro taytını giyip gelsin.
Olur bana uyar işimiz en düzeylisinden konuşmak, anlatmak, tartışmak 😃

Ropdöşambırım üzerimde, viski bardağım elimde, purom ağzımda...
Oturma odamdan gelişmeleri takip ediyorum.
Sanki kucağında kedi eksik gibi 😃

dikkat edin
hatalı tayt giymeyin

Kumaş ya, kumaş kalitesi çok önemli. Her kıyafette olduğu gibi vezir de eder rezil de.

• Alkış
Tepkiler: ne
Nude tayt gördüm twitterda. Çıplak gibi görünüyordu resmen. Paylaşamadım o yüzden fjjfjf

şüheda, taytlardan ve tayt giyenlerden ne istemektedir?hsjsjjs

ben de spor yaparken tercih edenlerdenim. belki piknik miknik gibi aktivitelerde. onun haricinde tercih etmiyorum ama doğru kombin ve renk konusundaki önerilere kesinlikle katılıyorum.

Sporda rahat oluyor.... Bunun dışında isteyen giysin taytı elbette de lütfen içinize lazer kesim iç çamaşır giyinin :d
Lazer kesim ne ya, Star wars evreninde miyiz..
Hiç iç çamaşırı giymesinler.. bizene oh.

• Beğenmedim
Tepkiler: Aze
Geri