Tayt giyen IF Hatunları

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Türkiye’de baya yaygın,ben daha şort giymeye utanırken kızlar nasıl giyiyor çözemedim.

utandığımdan bende bisiklet taytımın üzerine şort giyiyordum. kadınlar çok daha cesur.

görsel ekledim ki fotoğraf atmak isteyene cesaret versin : slslsji

Screenshot_20210612-230841_Instagram.jpg

ee başka giyen yokmu yazsın konuya yabani bey bekliyor da .s :QWEqwesxd

Klaus buradaki kızlar namazında niyazında öyle şeyler yapamazlar

Hadi biriniz atsın şöyle sazan misalı pullu pullu

Yabani, tayt herkese yakışmaz knk ya, sende forum kızlarından çok şey istion he .s
forum kızlarının %90 ı zaten bir nicktenibaret, Ses dahi atamıyorlar Ametor seslere sen taytlı foto atmalarınımı beklionn aaa ben şok ben vefat.

Yabani, tayt herkese yakışmaz knk ya, sende forum kızlarından çok şey istion he .s
forum kızlarının %90 ı zaten bir nicktenibaret, Ses dahi atamıyorlar Ametor seslere sen taytlı foto atmalarınımı beklionn aaa ben şok ben vefat.
Sende cok yakisikli oldugunu soyleyip duruyorsun ama bir fotonu goremedi forum henuz :)

Sende haklısın, Çok yakışıklıyım dediğim için bunu kesin olarak kanıtlamam gerekiyor'du,
çok yakışıklıyım demeyi yasaklıyorum bundan sonra kendime,
de konumuzla ne ilgisi var? :\

Sende haklısın, Çok yakışıklıyım dediğim için bunu kesin olarak kanıtlamam gerekiyor'du,
çok yakışıklıyım demeyi yasaklıyorum bundan sonra kendime,
de konumuzla ne ilgisi var? :\
Ses dahi atamiyorlar diyorsun ya kizlara, nasil sen resim atmak zorunda degilsen kizlarda foto atmak zorunda degiller hic kimse kendini iflasalamak istemiyordur , bu arada tayt giyiyorum ama buraya foto atmak zorunlulugunu hissetmiyorum :) eminim ki giyen kizlarda benim gibi dusunuyorlardir

Geri