Biz işin , geyiğindeyiz be sanem kimseyi zorlamıyoruz kendisini ifşalasın diye zaten forum bu özgürlüğe hazır değil tabikide kimse taytlı fotosunu atmasın yani bi zahmet .s.s.s
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

Hallenecek yer aramayın arkadaşım...gelin bu leş konuyu biraz bilimsel bir alana çekelim. şimdi konunun iğrençliğine vurgu yapmak amacıyla bir kadın arkadaş tarafından haklı olarak "31 malzemesi" diye tanımlanmasının, 31'den bahsedilmesi hasebiyle, konudaki en 31 malzemesi mesaja dönüşmesi durumuna ne ad verilir? bilene 1 adet tayt hediye ederim kjdfkj
Ejderha avcısı Raskogelin bu leş konuyu biraz bilimsel bir alana çekelim. şimdi konunun iğrençliğine vurgu yapmak amacıyla bir kadın arkadaş tarafından haklı olarak "31 malzemesi" diye tanımlanmasının, 31'den bahsedilmesi hasebiyle, konudaki en 31 malzemesi mesaja dönüşmesi durumuna ne ad verilir? bilene 1 adet tayt hediye ederim kjdfkj

bir kere ben insanlardaki bu korkunç enerjiyi bilime yönlendirmeye çalışıyorum. eğer başarabilirsem adını raze dönergeci koyarızHallenecek yer aramayın arkadaşım...
favela'yı yeni taytıyla kekiklim pişirirken görmeyi ben de isterim.Taytı insallah @Favela kazanir, baskasina kaptirmaz
gelin bu leş konuyu biraz bilimsel bir alana çekelim. şimdi konunun iğrençliğine vurgu yapmak amacıyla bir kadın arkadaş tarafından haklı olarak "31 malzemesi" diye tanımlanmasının, 31'den bahsedilmesi hasebiyle, konudaki en 31 malzemesi mesaja dönüşmesi durumuna ne ad verilir? bilene 1 adet tayt hediye ederim kjdfkj
Yabani, tayt herkese yakışmaz knk ya, sende forum kızlarından çok şey istion he .s
forum kızlarının %90 ı zaten bir nicktenibaret, Ses dahi atamıyorlar Ametor seslere sen taytlı foto atmalarınımı beklionn aaa ben şok ben vefat.