Tayt giyen IF Hatunları

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Biz işin , geyiğindeyiz be sanem kimseyi zorlamıyoruz kendisini ifşalasın diye zaten forum bu özgürlüğe hazır değil tabikide kimse taytlı fotosunu atmasın yani bi zahmet .s.s.s

Vay be içlik giyen erkeklerden tayt giyen erkeklere evrimleşmişiz ahsjahsjh neyse ben konudan gidiyorum :D

Ben evde giyiyorum. Dışarıda giymedim ama drama dersi için tayt alacaktım da sonra pandemiden kapandı her yer. O da kaldı haliyle.
Aklıma takılan tayt giyince neden utanılsın? Yakışan giysin kardeşim…

gelin bu leş konuyu biraz bilimsel bir alana çekelim. şimdi konunun iğrençliğine vurgu yapmak amacıyla bir kadın arkadaş tarafından haklı olarak "31 malzemesi" diye tanımlanmasının, 31'den bahsedilmesi hasebiyle, konudaki en 31 malzemesi mesaja dönüşmesi durumuna ne ad verilir? bilene 1 adet tayt hediye ederim kjdfkj

gelin bu leş konuyu biraz bilimsel bir alana çekelim. şimdi konunun iğrençliğine vurgu yapmak amacıyla bir kadın arkadaş tarafından haklı olarak "31 malzemesi" diye tanımlanmasının, 31'den bahsedilmesi hasebiyle, konudaki en 31 malzemesi mesaja dönüşmesi durumuna ne ad verilir? bilene 1 adet tayt hediye ederim kjdfkj
Hallenecek yer aramayın arkadaşım...

Ejderha avcısı Rasko
ADC4347F-6A91-4ECC-85B5-71930798EAF4.png

yaş kaç rasko?

taytın suçu ne arkaaşlar....

Yabani, tayt herkese yakışmaz knk ya, sende forum kızlarından çok şey istion he .s
forum kızlarının %90 ı zaten bir nicktenibaret, Ses dahi atamıyorlar Ametor seslere sen taytlı foto atmalarınımı beklionn aaa ben şok ben vefat.

Geri