Taverna

Konu sahibi son olarak 639 gün önce görüldü
E09Du4LXsAIas7G

her şeyi gizlediğini sanıyorken hiç bir şeyi gizleyemediğinin farkına varamayan insanların onlara ne kadar gizemlisin deme övgüsünü beklerken hiç gelmeyecek olmasını bilmemeleri beni üzmüyor aksine acizliklerinin vahametine vakur bir kahkaha atıyorum. tekdüzeliğin sizlere bahşettiği sıradanlık bir kaşığın içine alabildiği su kadarken okyanusları görmezden gelenlere kaşık içinde mutluluklar diliyorum. pollyanna kolluğu takmayı da unutmayınız dibe çeker karamsarlığa boğulursunuz.

8 yıl öncesi gibi, öncekinin duygusuna 8 kere daha çarpılmış gibi.. aynı etki, aynı tat.. sanat kalsa da sen geçicisin majik efendi..

Listen to Anatolian Sessions - Parpar (Original Mix) by Anatolian Sessions on #SoundCloud

90 yıllar Tofaş reklamı aklımdan çık bu nadide eseri seninle özleştiren ses yönetmenin Osmanlı tuğralı yüzüğünden öpüyorum..

Bu sene ve belki de ilerleyen senelerin en iyi albümü olabilir. Pandeminin hediyesi mi olur? olur efenim olur.. o da böyle olur. Dj Sivo'nun Griot albümü tam bir şampiyonlar ligi kadrosu olmuş.. Şimdi bu listeyi kendimce bölecek ve favori sıralama yapacağım;

1. Aslında ilk 2 sıra da benim için aynı sırada, defkhan baba napıyorsun.. beat üzerinde akıp gitmiş.. yener biraz daha okusa olurdu..

2. Saian benim için çok özel bir isim ve daima öyle kalacak, düşüncesi - felsefesi bir rapçi olsam bu olurdu diyebileceğim bir adam, çağrı sinci ile çok güzel uyum sağlamışlar. tam eski tarz ile günümüzün tonlarının karışımı sert ve nokta atışlı bir şarkı olmuş, var olun..

3. İkisi de kendi tarzında nevi şahsına münhasır diyebileceğim karakterlerde sanatçılar, birleşince tam bir voltran olmuşlar. Albümde aşırı beğendiğim parçalardan biri oldu. Gizli Favorim favi benim tişörtü giymişin olm..

4.Ceza Türkçe rapin en kaliteli yıllanmış şarabı misali ne eskiyor ne de yaşlanıyor.. Gazapizm'i de bu parçada beğendim birbirlerine güzel kontrast olmuşlar.

5.Yağ gibi akan bir parça daha, hazel'i ilk defa dinledim tarzını rapangelsta olan pi'ye benzettim biraz.. güzeldi.

6. harun adil bana battle royale albümündeki tadı anımsattı, kadın vokalde güzel renk katmış..

7. Anıl Piyancı'yı hiç sevmediğimden bu parça buralara kadar düştü, lirikalitesi ne kadar güzel ve temiz olsa da benim tarzıma hiç bir zaman hitap etmeyen birisiydi. Khontkar gayet güzel taşımış..

8. Bu parçada da o beni harekete geçirecek enerjiyi yakalayamadım. Normalde iki sanatçı da daha enerjik işler yapan sanatçılardır.. Beni pek açmadı.

9. Beat çok güzel sadece enstrümantal olarak bile dinlenir. Söyleyen arkadaşları tanımıyorum o yüzden yorum yapmayacağım ama canbay wolker havası var.

10. Gurbetçilere selam, salam dünya.. halo halo..

Geri