Taverna

Konu sahibi son olarak 639 gün önce görüldü
"Kaçınılmazlık" galiplerin siyasi karışıklığı rasyonalize ettikleri ve meşru gösterdikleri araçtır; böylece sıradışı olayların gelişmelerin normal seyrinin bir parçası gibi kabul edilmesini sağlarlar. Kaçınılmazlık, kaybedenler için başarısızlığı açıklayıp meşrulaştırır ve hesap verme gereğini ortadan kaldırır. Çoğu kez galipler olayları takdir-i ilahiye yorarken, mağluplar kötü niyetli üçüncü kişiler yönelir. Dolayısıyla ortada paradoksal olarak rasyonel (ölçülü) tahlile gereksinimi bertaraf eden bir rasyonalizasyon vardır. - Ali Ansari

oh! ameliyattan çıktı ve eve döndü, yaklaşık 2 saatir yulişko ile ilgileniyorum. acı acı miyavlasa da enerjisi yerinde, iştahlı.. çabucak toparlayacak çünkü benim kollarımın arasında

oh! ameliyattan çıktı ve eve döndü, yaklaşık 2 saatir yulişko ile ilgileniyorum. acı acı miyavlasa da enerjisi yerinde, iştahlı.. çabucak toparlayacak çünkü benim kollarımın arasında
Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.

seni gördükçe, yıldız tilbe'den ama evlisin parçası yüreğimde son ses çalmaya başlıyor..

bilmem kaçıncı seratonin nefesini çekiyorum elimdeki elektronik aletten, sol elmacık kemiğime doğru zerk ediyorken alt çenemde ki yirmilik dişin ağrısı, canım istiyordu bir şeyler yapmayı.. yapamayacağımı anladığımda yazmaya karar verdim, her zaman olduğu gibi. yer yer tıkandığımı, sıkıldığımı, yorulduğumu fark ediyorum. ben bile müdahale edemiyorken bendime, zihnim kendi içindeki terazisinde bir kolunda geçmişim diğerinde geleceğimi koyarak, tartıyor. insanlığın aklına getiremeyerek diline düşürdüğü şeyleri düşünüyorum. ruhumun eti kaos, her seferinde ouroboros yılanı misali kendimden besleniyorum. sürekliliğin karşı konulamazlığına defalarca durup, kendimi yar eylemişken bu yola.. en çok istediğim şeyi getiriyorum - aklıma - "bir şeyler" olmalı ya da olmamalı. her zaman gibi.

Şimdi bizi iyi dinle:
Düşmanımızsın sen bizim
Dikeceğiz seni bir duvarın dibine
Ama madem bir sürü iyi yönün var
Dikeceğiz seni iyi bir duvarın dibine
İyi tüfeklerden çıkan
İyi kurşunlarla vuracağız seni
Sonra da gömeceğiz
İyi bir kürekle
İyi bir toprağa

Varlığını sürdürdüğün dünya üzerinde envai çeşit kötü haber ile bileniyor zihnim. bu bedbaht günler eve tıktığında elimde kalan tonca vaktin değeri dolabiliyorken iyi şeylerle kalabiliyor pekala kötülere de gebe.. saatler önce 3 aylık bir köpeğin halı silkercesine yere çalındığını gören gözlerimden yüreğime sızan şeyi tarif edemiyorum. çok kötüsün insanoğlu, çok kötüyüz..

Son düzenleme:
ve kimse bana bahsetmesin tanrılardan, tanımlardan, kavramlardan.. kırarım.

Geri