Taverna

Konu sahibi son olarak 639 gün önce görüldü
böyle rafine edilmiş kaliteli şeyler bizi bozar kadın dostum;

eski günler dutluktu..

iman tahtan okyanussa şayet ben bir fırkateyn. alabildiğine üzerinde gezen varabilirse gece uçların bucakları kıskandığı vakitteyiz.

inceden bir tıklattık diye her yere salyan akmış, sakin ol. senin kendine olan alfalığın bana gelince kıl kurdu oluyor.

1592764722458.png

dünyanın en iyi forumu, bağımlı oldum..
bütün kötülüklerin anası, bağımlı oldum..
16. yy. sonrası domatesi gören
osmanlı padişahları misali, bağımlı oldum.

Arabesk resitalinin ardından yatmaya hazırlanırken mideme giren spazm ile saatlerce kıvranıp (2-3 kere istifra etmek, 13233 kere şekilden şekile girmek, evin içinde saatlerce turlamak) işe geldim. Saatlerdir halsiz bir ruh edasıyla mağazanın içinde süzülüyorum. Bardaklarca limonlu naneli su içtim.. sol kasigimin ic kısmından dizime kadar tarif edemediğim gıdıklayan bir ağrı var. Saçıma aklar merhaba demeye başladı hayatı ağır alıyorken tonlara gebe kaldık..

insanlar sizin yüreğinizin yumuşaklığından yakaladığında tokat yeseniz bile öbür yanağınızı dönüyorsunuz. doğallık ve samimiyet adı altında tonca harcanan kelimenin karşılığı bir elektronik iletiden ibaret oluyor sonra, kırdığınız kalpleri de aynı kefeye koyduğunuzu var sayarak benzer yüzeyselliği yüzünüze vurmam gerektiğini anladım.

Geri