Taverna

Konu sahibi son olarak 638 gün önce görüldü
o gücün adı derin devlet, meto, kurtlar vadisi, seedat seeker ve bilimum beyaz çorap üstüne takım elbise giyen güruhun gücüdür glu efendi, minibüste otururken bodur bir teyzenin koltukaltına gelmemeni ümit ederekten, hayırlı haftalar diliyorum.
Minibüsteki teyzelerin şerrinden sana sığınırım Majikullah Hazretleri..

Bu da benden olsun :) Çok sevdiğim bir kadının,sevdiğim bir şarkısıdır.Umarim beğenirsin.

Minibüsteki teyzelerin şerrinden sana sığınırım Majikullah Hazretleri..
428170_327291660656510_511158187_n.jpg

gece hazin ve bir o kadarda çetin geçti. irc forumdaki bazı insanların zihninde derun-i bir yolculuğa çıktım glu efendi. bu yolculukta gördüm ki sanal aleme zuhur eden her zayıf karakterli bireyin gerçek hayatta yoksun kalarak özendiği ve olmak istediği kişilikler burada peyda oluyor ve rabbinden önce kendilerine olan inançlarının eksikliğini bu müspet alanda doygunluğa ulaşmak adına heder etmekten öteye gidemiyorlar. hayyam'ın bağından geçerek nice kadının ayağıyla ezdiği şarabı alıp içtim. riyakarların arasına düştüm. ben ki kendi yolumda bin ışık hızı arşınlarken nuruma sırt döndü hepsi, varsın dönsünler glu efendi. onlar gerçekliğe vakıf olamamış bir sanal alemin içinde kendilerini çok önemli zatlar zannederken senin yakın olarak tanıdığın bu tasavvuf şairi, allahın aciz kulu majik efendi hepsinin varlığını tartarak, kendi nazarının hakkaniyet kefesine çoktan koydu.

selam ve dua ile...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: glu
Rüyamda bisiklet sürüyordum Majik Efendi. Çevresinde kimselerin olmadığı yoğun bir ışığın içinde gayba doğru son sürat gidiyordum. Neden sonra durdum, etrafıma baktım. Işığın içinde yapayalnızdım, afalladım. Biraz daha pedallayıp bir ağacın dibine oturdum, derin bir nefes aldım. Gözlerimi açtığımda sahilde bir banktaydım. Bisikleti aradım, yok. Yakınımdaki ağacın altında oturup denizin iyotlu havasını ciğerlerinin en ücra köşelerine kadar dolduran bisikletlileri gördüm. Ne onlar bendi ne de ben onlardan biriydim... Başkalarının hayallerinin başrolü olmak için direndim, beceremedim. Yürüdüm, etraftaki insanların hayallerinde rol oynayabilmek için...

Hak yolundasin glu efendi. Hak yolunda sürdüğün, seni taşıyan o bisiklet bir Hızır aleyhisselam sureti olacak olmalı ki neticesinde seni farkında olmadığın inanç ağacının altına bırakarak olanları gözlemlemeni ve yaşananlardan feyz almanı istemiş... Senin cigelerinde pare pare olan o iyotlu deniz havası bugün bir kase çükelik içinde gariban soframda yer aldı. Ekmeğin kenarıyla sıyırıp sıyırmamak arasında kaldım. Gönlüme düşen tereddütten sonra ekmeği çükelik üstünde bırakarak, odun kahvesi dış kapının hemen arkasına asılı olan cübbemi üstüme geçirdim. Sağ ayağımla kendimi fakirhanemden dışarı attım ve seni ağacın altına bırakmış olan bisiklet tam karşımdaydı. Şimdi aslında bildiğim fakat bilmezlikten geldiğim bu yolu pedalları ağır ağır çevirerek ilerliyorum...

yine yine yine....
son dönemlerimde beni en çok kamçılayan remix.. anadolu irfanında bozlak çalan bir majik guettayken kriptolara bakarak dambıl kaldırıyorumdur..

Abartılı Türkçe popmuş, ballı ballı viskiymiş, sefoymuş, popüler kültürmüş..
hiç biri beni bu denli ince frekansta yakalayamaz. yakalayınca benlik algımı komodin üzerine bırakıp Hezarfen misali dünyadan düşüyorken, süzülüyorum. gurmesi olan yamacında yoksa yoluna da varır. çakılmak umurumda değil!

bu da diğer frekans.. -alavarez bir ses sanatçısı olsaydı muhtemelen riff cohen kıvamında olurdu. (neyse konumuz bu değil)- dedim ya çakılmak umurumda değil, toslayacağım yer küre böyle karşılıyor.

bu:emoji_flag_tr:önemli:emoji_flag_tr:bilgiyi:emoji_flag_tr:benimle:emoji_flag_tr:paylaştığın:emoji_flag_tr:için:emoji_flag_tr:teşekkür:emoji_flag_tr:ederim.:emoji_flag_tr:kadın:emoji_flag_tr:dostum.:emoji_flag_tr:ülkemize:emoji_flag_tr:karşı:emoji_flag_tr:yapılan:emoji_flag_tr:tüm:emoji_flag_tr:bu:emoji_flag_tr:amerika:emoji_flag_tr:oyunlarını:emoji_flag_tr:birer:emoji_flag_tr:birer:emoji_flag_tr:yıkacağız.:emoji_flag_tr:reisimizin:emoji_flag_tr:her:emoji_flag_tr:daim:emoji_flag_tr:arkasındayım:emoji_flag_tr:

:emoji_flag_tr:meşazını:emoji_flag_tr:aldım:emoji_flag_tr:kardeşim:emoji_flag_tr:sen:emoji_flag_tr:de:emoji_flag_tr:var:emoji_flag_tr:mısın?

Geri