Taşıdığınız yara iziniz var mı?

Konu sahibi son olarak 59 gün önce görüldü
Dilimde iz var, emzigim eskimis yirtildigi halde ondan baskasini almamisim. Zamanla dilime hasar vermis.

Kolumda 8 tane dikiş izi var . Iyi dikememisler

Alnımda 8 dikiş var trafik kazası sonucu ama araç daha hasarlı.p

Oturduğum yerimde ameliyat izlerim var o sayılıyor mu :)

sağ kolum yanık izleriyle dolu. sakarlığım sağolsun.

kalbimin derinliklerinde bana sizlayan bir yara var...

Hayır yok :bekle olmasını isterdim, küçükte olsa hatıra olurdu :p

Sol kaşımda hafif boşluk var küçükken ağaçtan düşmüşüm :D Sol dizimde de yara var yine küçükken koşuyordum evcilik oynuyorduk ben birşey alamya gitmiştim koşarken düştüm dizim taşa çarptı altımda tayt vardı kocaman bir yuvarlak oldu nasıl kanıyor tabi anneme bile demedim desem beni eve alacak diye :D Öyle oynadım o yarada kendiliğinden kapandı ama doktora gitsem kesin dikiş atarlardı :p Hımm birde sol elimde bir iz var o da fırında ilk defa tavuk yapıyordum çatalı batırdım pişmiş mi diye çıkartınca fırına değdi yandı hahah :D Başka da yok sanırım :p

Sol kaşımda hafif boşluk var küçükken ağaçtan düşmüşüm :D Sol dizimde de yara var yine küçükken koşuyordum evcilik oynuyorduk ben birşey alamya gitmiştim koşarken düştüm dizim taşa çarptı altımda tayt vardı kocaman bir yuvarlak oldu nasıl kanıyor tabi anneme bile demedim desem beni eve alacak diye :D Öyle oynadım o yarada kendiliğinden kapandı ama doktora gitsem kesin dikiş atarlardı :p Hımm birde sol elimde bir iz var o da fırında ilk defa tavuk yapıyordum çatalı batırdım pişmiş mi diye çıkartınca fırına değdi yandı hahah :D Başka da yok sanırım :p

Daha ne olsun Allah vermiş cezanı :D

dizimde var bir tani
kucukken rezin oyuncagimi yakarken dizime atmisdim oyle bir guzel yandi

Dizim de bisikletten düştüğüm yarık izi,
Karın bölgesin de 4 tane ameliyat izi,
Sağ işaret parmağımda bulaşık yıkarken kırılan bardağın kesmiş olduğu ve dikiş atılan iz.

Var sol dizim ve ayak bileğim aradında birde sol üst bacağımda savaş yaram var [emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Var sinav heyecaniyla tramvayda dusup bayildim ve kasimla gozum arasinda bir dikis izi bulunuyo :p

Geri