Taşıdığınız yara iziniz var mı?

Konu sahibi son olarak 59 gün önce görüldü
yanıklarım var sağ kolumda, geçmiyor.

sol omzumda bir adet satır izi mevcut , ülkücülerden hatıra iron maiden kazakla beylerbeyinde gezdiğim vakitlerdi sene 2003

Sol kaşımda hafif boşluk var küçükken ağaçtan düşmüşüm :D Sol dizimde de yara var yine küçükken koşuyordum evcilik oynuyorduk ben birşey alamya gitmiştim koşarken düştüm dizim taşa çarptı altımda tayt vardı kocaman bir yuvarlak oldu nasıl kanıyor tabi anneme bile demedim desem beni eve alacak diye :D Öyle oynadım o yarada kendiliğinden kapandı ama doktora gitsem kesin dikiş atarlardı :p Hımm birde sol elimde bir iz var o da fırında ilk defa tavuk yapıyordum çatalı batırdım pişmiş mi diye çıkartınca fırına değdi yandı hahah :D Başka da yok sanırım :p

Yavrum sen ölmüşsün gömmeyi unutmuşlar bence :D

bi çok tane var.. belli başlılar , ufak çocukken lavobaya boyum ermiyo devamlı lavabonun üstüne cıkıp dişimi fırçalardım , ogünde lavabo yeni monte edilmiş daha kurumadan ben çıkıyorum üstüne , lavabo düşüyo tutma cabaları vs nafile , koskoca lavabo sol ayağımın üstünde patlayıp , yirmi yedi tane dikiş taşıyorum sol bacak tabanımdan üstüne doğru boydan boya.. üç beş adet kafamda vakti zamanından kalma kafa yarılması izleri var genelikle arkadan darbe aldığımdan arka yüzeyde sol elimde gene vakti zamanından kalma , salama yarasının izini barındırıyorum , bi kaçtane de vücudumda var..

pehh , harita gibi mübarek..

Sol kaşımda dikiş izi
Sağ dizimde farklı iki yerde dikiş izi
Sol dizimde dikiş izi

Benim kaşımada taş geldi sol kaşım :D
Ama iç yara derseniz anlatılmaz. :D

sal el serçe parmagımda ol el bilegimde baş parmağıma yakın sol el orta parmağımda çenemde dikiş izleri kaşımda yarık izi var yarık haric hepsi son bi kaç yılda oldu kimi kist aldırdığımdan kimi kesiklerden

Ama Bilmezsiniz ki O Üç Beş Jilet Yarası Ela Gözlü Sevdiğimin Hatırası
dsaşskfdşslfösdf

Göbeğimin az üstünde dikiş izi var geçmiyor yıllardır. Hatta hafifte kızarık ve şiştir hala :/
Elimin üzerinde bir sürü kesik.
Alnımda dikiş.

Var. Sol tendonda, sol dirseğin az üstünde, sağ baş parmak, kafanın sağ üstü, sağ gözün kenarı.

Ne kadar şairane bir soru :) Karşındaki insanın önce yara izlerini sevmeli, ne hatıralar vardır. Sonra kabinde yara izi bırakmadan devam edebilene helal olsun.

Bende yanik yarasi tasiyom motorun egxosundan oldu

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğer dövmeleri yaradan sayarsak , İsteyerek ve bilerek yaptırdığım bir kaç yaram var ve ömür boyu taşıyacağım.

Dizimde minik bişi var ameliyattan kalma

Geri