Taşacak Bu Deniz

Konu sahibi son olarak 44 gün önce görüldü
Oggy yazinca koşa koşa gidip murat sonerden izledim ve artik asla ciddiye alamıyorum murattan izlediğim dizileri ahahah

Bir bakayım dedim neymiş bu dizi birde ne göreyim 1. Bölümden 9. Bölüme kadar izlemişim
Sevdim güzel dizi

Vay Gezep hem bomba hemde mani patlattı.dd

Gökhan pişman olacak işler yaptınn

Çık çıkabilirsen bu fışkının içindenn.

Ballı’yı öldürmek suretiyle senaryodan çıkarmak çok ahmakçaydı. Boka sarmaya başladı işte hikaye afedersiniz. Şerif niye Sak’ın Vedat’ına dönüşüyor ki? Vedat izlemek istesek sak izleriz. Şerif’in esprili bir tarafı vardı-çocuk satışını duyduğunda verdiği sahte tepkiyi hatırlayalım- “ne diyosun oha olaya bak” kfjf Salt kötü ve psikopat bir karaktere dönüşmesi hoşa gitmiyor. Esmeye kıyamıyordu, ona olan takıntısı sağlıklı olmasa da bu kadar psikopatça değildi. Bu hikayenin yıllar önce birbirini kaybetmiş ve aile olamamış bireylerin bir aile haline gelmesini ve iki aile arasındaki kan davasının biterek barış sürecine girilmesini konu etmesi gerekirken kadın cinayeti ne alaka şimdi. Çok sinir oldum ya, tadım kaçtı.

Son düzenleme:
IMG_1532.jpeg

Savcı bir şaşırttı yani Adil beyi.dd

Su an izliyorum
Abi bir rizeli olarak bu kadar cringe ve basarisiz bir karadeniz dizisi gormedim.
Karakterler o kadae uyusmuyorki roller ile allahtan sen anlat karadeniz ve seksenlerden oyuncular varda arada 10 saniyeliginede olsa normale donuyor dizi. Lutfen rahmetli osman sinavdan sonra karadeniz dizisi cikmasin ya.
Hele o savci , utanctan cekyati sirtlayip balkondan asagi atacaktim.

Su an izliyorum
Abi bir rizeli olarak bu kadar cringe ve basarisiz bir karadeniz dizisi gormedim.
Karakterler o kadae uyusmuyorki roller ile allahtan sen anlat karadeniz ve seksenlerden oyuncular varda arada 10 saniyeliginede olsa normale donuyor dizi. Lutfen rahmetli osman sinavdan sonra karadeniz dizisi cikmasin ya.
Hele o savci , utanctan cekyati sirtlayip balkondan asagi atacaktim.
Dedu bişe

Ay savcı biraz cringe idi gerçekten. Ben bişe demeyeceğum

Hızır idü Yunus idü derken Esme vurdu. Helal gız saa.d

Geri