Taşacak Bu Deniz

Konu sahibi son olarak 42 gün önce görüldü
Eveeeet arkadaşlar, ekran başından kalkamayan forumsal üyeleri kulübüne hoş geldiniz!
Trabzon’un yaylalarından kopup gelmiş, TikTok ve Instagram’da üzerine tonlarca mizah üretilmiş o meşhur dizi…
Taşacak Bu Deniz ile karşınızdayıııız!
Sürekli kocamla koçari geber da , esme esme da diyerek evin içinde dalgasını geçtiğimiz o dizi....
Her cuma yeni bölümü beklerken x , tiktok taymlarını şenlendiren bir ton mizah çıkıyor, biz de burada boş durmayalım dedik.
Forum ahalisi bu diziyi izliyor mu??
Her cuma burada toplanıp bölümü didik didik edelim miiii lütfen edelim ?

ben izlemeye karar verdim....
bir arkadaşım çok izliyor ve sürekli izlemem için zorbalanıyorum. başlayacağım diye düşünüyorum. başlarsam didik didik etmeye geleceğim :f

İzlemiyorum ama çok izleniyor. Reytinglerde birinci.

kesinlikle hemen yutubu açıyorsunuz başlıyorsunuz her cuma da burada dedikodu yapıyoruz xd
Türko dizide ben hakkımı Serhattan yana kullandım fıjfjfj cozutana kadar onları izliyorum ama bir denerim fkjfjfj

Ben de yutupta gezinirken denk geldim. Bırakamıyorum da kfjfjf
Klişe aşk dizisi ama bağlandım djjfjf
Bakalım nerede pes edeceğim jfjfjjf
muhtemelen bir süre böyle devam eder lksdjfaşsl
ben şimdi bir fragman gördüm sevdiğim sensin mi neydi öffff baksana tanıtımına

Kritik yapalım diyorsun.
Esme öğrensin ama Adil öğrenmesin istiyorum. Hatta eleni babası olduğunu annesi olduğunu bilsin ama Adil öğrenmesin...:)
Adil yıllarca sadece aşkının acısını çekti...
Ama Esme hem Adil'in hem de bebesinin acısını çekti... Bende senin gibi düşünüyorum... Adil'in biraz kahrolduğunu görmek istiyorum
Esme artık çok emin gibi şerifin oyunları çok akıllıca ama analık hissini güzel yansıtıyorlar gibi geldi sanki şerifin planlar işe yaramayacak gibi

Geri